Megoldható vagy semmiképp sem jó ötlet? Ismeri őket, első 3 hónapban velük laktunk, most se telik el hét, hogy ne találkozzon velük. Eddig fél napokat töltött velük. Hogy viselné?
Szerintem korai, de te tudod. Ha az anyatejet meg tudod oldani, akkor végül is miért ne.
Én nem bírnám, halálra izgulnám magam.
2015. jún. 10. 22:46
2/11 anonim válasza:
Te ismered a gyereked... Neked kéne tudni hogy viselné...
Én biztos nem hagynám ott ennyi időre még úgy sem h ennyire ismeri őket. Ilyen kicsit még 1 éjszakára sem nemhogy 5re.
2015. jún. 10. 22:47
3/11 anonim válasza:
Én nem tenném, csak ha kényszerhelyzet lenne (műtét stb). Mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok a megrögzött mindig legyen az anyukával a gyerek típus. Pl. a fiunk 8 hónapos korában visszamentem dolgozni, férjem jött el gyedre, és az első időkben kellett mennem több napos továbbképzésekre; egy éves múlt, amikor elmentünk két éjszakás wellnessre a férjemmel és a nagyszülők vigyáztak rá stb. De fél évesen nem bíztam volna nagyszülőkre ennyi időre. Lehet, hogy jól viselné, lehet, hogy nem. Előre nem lehet tudni. Az én fiam is jól elvolt a nagyszülőkkel, de egyszer férjem dolgozott, nekem volt egy kisebb műtétem, akkor valamiért nem volt jó kedve, így nem tudták megnyugatni a szüleim, úgy várták, hogy hazaérjek mint a messiást. Ebben a korban még nagyon kiszámíthatatlanok, és nagyon kötődnek a szülőkhöz.
2015. jún. 10. 22:53
4/11 A kérdező kommentje:
Tápszeres már 2 hónapos kora óta, anyukám már rengetegszer megetette, tökéletesen el tudja látni, tudja mit mikor és hogy kell. Úgy már volt hogy mindent ő csinált vele, mikor otthon aludtam a babával, de azért mégis ott voltam én is. Attól félek, hogy a babát megviselné a hiányom. Mással is jól elvan, de eddig csak rövid ideig, pár óráig volt úgy, hogy én nem voltam vele.
2015. jún. 10. 22:53
5/11 anonim válasza:
Ha jól megvan a nagyszülőkkel, akkor igen. Szerintem semmi baja nem lenne, sokkal rosszabb a majomszeretet.
2015. jún. 10. 22:56
6/11 anonim válasza:
Először lehet hogy csak egy hétvégével próbálkoznék. :) Miután az ellátás nem fog gondot okozni, ezért csak azon múlik, hogy te hogy érzed a dolgot. Illetve téged mennyire viselne meg.
Én szerintem tudnám még 5 napra otthagyni, ezért mondtam a hétvégét. :)
2015. jún. 10. 23:01
7/11 anonim válasza:
Ha nincs más lehetőség és elkerülhetetlen a dolog akkor persze, hagyd ott. Én nem a baba miatt aggódnék, hanem az anyuka miatt. Tapasztalatból mondom (24 órára hagytam ott 4 hónaposan, másnap "rám se akart nézni" hát azt hittem belehalok)
2015. jún. 10. 23:02
8/11 anonim válasza:
5 napot soknak tartok! Majd 2 évesen már nem lesz sok. 6 hónapos babának az anyja mellett van a helye. Pár órás kirucc belefér, de több napos szerintem nem.
2015. jún. 11. 07:37
9/11 anonim válasza:
Ha kórházba kell menned, érthető.
Ha nyaralgatnál nélküle, az nekem nem.
2015. jún. 11. 08:00
10/11 anonim válasza:
1. egyerekünket 4 hósan vittük először mamához 3 napra, most a kicsiket szintén 4 ósan hagytuk egyeü itthon a saját otthonunkban mamával, ikrek:)
Ha a mama napi szintenéleted részi akkor nincs "korhatár".
Minél hamarabb annál jobb, neked is jo neki is jo, mamának is jo :)
egyszerübb lesz az ovi/bölcsi szoktatás,és a szocializácio a kicsinek, minha anya nyakán lógna évekig és egy mp-.re se tudnád majd otthagyni sehol meg ordit üvölt....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!