Ez így jó? Vagy valamit másképpen kellene csinálni?
Ma itt volt nálunk az egyik ismerősöm pont amikor a kicsim evett és totál kiakatt, hogy milyen rosszul etetem a picit és hogy ez így nem jó. Szerintetek? 9 hónapos múlt egy hete Leírom, hogy ma mit kapott enni:
reggeli: szopi
tízórai: körte+keksz és víz
ebéd: krumpli, fehér és sárgarépa, kicsi vöröshagyma (ezt ma kapta először) és gyümilé
uzsonna: alma+ keksz és szopi
vacsora: az ebédből maradt és azt ette meg+ szopi
Azt mondta, hogy az ő gyereke 9 hónaposan már a család kajáját ette és nem kellett neki külön készíteni semmit, meg hogy ne egyen annyit a gyerek mert elhízik és kövér lesz, ami miatt meg majd csúfolni fogják.
Tényleg nagyon jó étvágya van a picinek és szeret is enni, olyan mint az apja. nem pici, de nagy súllyal és hosszal született. Mi sem vagyunk egy kínai méret. Nem értem, hogy mi azzal a baj, ha egy gyerek szeret enni?? Én örülök neki hogy nem kell beleerőltetnem egy pár kanál kaját.
Köszi a válaszokat
Az ebédnél kap husit csak azt elfelejtettem írni, és hetente egyszer májat. Van amikor adok neki a mi ebédünkből, ha olyan. PL: valamelyik nap almafőzelék+ sült csirke volt és akkor nem főztem neki külön, hanem ő is azt ette amit mi.
Akkor ez így jó? Vagy már mindig ehetné azt amit mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!