Mi az amit másképpen kell csinálni egy koraszülött babánál? Hol találok részletesen koraszülöttgondozással kapcsolatos cikket a neten?
Figyelt kérdés
35 hét+4napra született kislányom, 1890 g-os súllyal, mára már 2390 g már minden rendben vele, gondolok kérdésemnél arra hány hetesen vihetem ki levegőzni(most kéthetes és 4 napos)ha ki van nyitva bukóra az ablak de nincs huzat kell e rá sapka stb2009. ápr. 11. 17:45
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az én babám 35 hét 2 napra született 10 napot voltunk kórházba utána meg el kellett kezdenem a levegőzést, hogy az 1 hónapos tanácsadásra el tudjam vinni mindig kicsit többet először 5 perc és minden nap 5 perccel növeltük nyitott erkélyajtónál.Én olyan sapkát adok rá aminek nincsen füle, hogy a buksiját védjem természetesen vékonyat.
2/3 anonim válasza:
Szia!Az én babám 34 hétre született 1990g-al és 45 centivel!Hónap végén lesz 9 hónapos már de én semmi extrát nem csináltam vele igaz az első gyemekem,a lakásban nem adtam rá sapit.4 hetes volt mikor hazajöttünk és másnap levittem egy kicsit a levegőre mert a panelban a tizediken jóval melegebb volt mint kint.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat
2009. ápr. 12. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!