Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az őszibarackot lelehet...

Az őszibarackot lelehet fagyasztani, vagy más lesz így az íze?

Figyelt kérdés
A babámnak szeretném elraktározni, a saját fánk termését, mert erről tudom, hogy vegyszermentes.
2008. szept. 1. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is azt mondták, de én fagyasztottam 20 dobozzal!! Ha legfeljebb nem eszi meg, akkor majd én elfogyasztom helyette!! Nyugodtan fagyaszd le!

3,5 hónapos anyuka

2008. szept. 1. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
én is fagyasztottam neki télire, szoval nyugodtan! alapossan mosd meg, huzd le a bőrét, pürésitsd össze és sterilizált üvegbe vagy zacskoba mehet a fridzibe:)
2008. szept. 1. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is fagyasztottam le,használtam már belöle.Ugyanolyan íze van mint a frissnek csak egy kicsit levesebb.Hámozd meg és turmikzold le!Jó babázást!
2008. szept. 1. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is tettem hámozva, pürésítve jégkockatartóba adagolva. Ha más is lesz az íze, almával vagy más gyümiveel biztos finom így is.
2008. szept. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!