13 hónapos, most tanult meg egyedül menni. Kapott egy nike cipőt ajándékba, de nincs benne semmilyen betét, és vastag a talpa. Tud benne menni, feladhatom rá ha sétálni megyünk?
Figyelt kérdés
És később amikor már nem kell ilyen vastag talpú cipő,lehet venni neki hajlékony cipőt is,és belül betétes legyen?milyennek kell lenni egy baba cipőnek?2010. febr. 27. 08:22
11/16 anonim válasza:
Ha mindenképp ráadod, minek kérdezel meg bennünket?
12/16 anonim válasza:
Ti hol láttatok 3 ezezért cipőt? Amit valaki belinkelt ott is 7-8000 Ft.
13/16 anonim válasza:
Már elnézést, de a nike cipő miért lenne nagyzolás???
Azért mert nem tudod, vagy akarod megvenni ne szólj le másokat.
nekem 4 gyerekem van és mindnek megveszem a 5 hóstól a 11 évesig az újat
14/16 A kérdező kommentje:
ráadom mert nincs más,csak kiváncsi voltam más mit csinálna ebbe a helyzetben.Ha most veszek neki első cipőt ami ráadásul meleg is,4 ezerből nem úszom meg,és pár hét múlva már melege lesz benne,ezért vehetek egy másik cipőt ami vékonyabb talpú,és mivel jön a nyár kell neki egy szandál is.
viszont van ez a cipő ami szerintem se kifejezetten első cipő,de nem is olyan rossz,viszont nem tudom ártok e vele,a kérdés erre szólt volna.Ha értitek a problémám.És eszembe sincs lenézni azt aki ilyet ad rá,remélem nem voltam félreérthető.
2010. febr. 27. 11:33
15/16 anonim válasza:
Add rá nyugodtan,az a napi fél óra semmi.Otthon viszont legyen mezitláb v. zokniban(mondjuk írtad,hogy úgy van)ne adj rá semmilyen cipőt,szandált.
16/16 anonim válasza:
Szét kell nézni és kapsz 3000 ért.Ennyi.Kérdezőtől meg elnézést kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!