13 hónapos, most tanult meg egyedül menni. Kapott egy nike cipőt ajándékba, de nincs benne semmilyen betét, és vastag a talpa. Tud benne menni, feladhatom rá ha sétálni megyünk?
Figyelt kérdés
És később amikor már nem kell ilyen vastag talpú cipő,lehet venni neki hajlékony cipőt is,és belül betétes legyen?milyennek kell lenni egy baba cipőnek?2010. febr. 27. 08:22
1/16 anonim válasza:
A jó babacipőnek hajlékony a talpa, magas a szára, és ne belül legyen betétes, hanem kivülről tarsa meg a lábat.
pl, softy
2/16 anonim válasza:
Ha vastag talpú,akkor ne add rá.Még később sem tud benne járni rendesen.A kicsiknek puha,hajlékony talpú cipő kell az utcán,otthon pedig a legjobb valami mamusz.
3/16 anonim válasza:
Hát, én első cipőnek biztos nem választottam volna Nike-ot. Elefanten márka pl nagyon jó, 5 perc után már simán ment benne is a lányom. A Nike-ot hagyjátok meg későbbre (már ha jó lesz addig), amikor már viszonylag régebb óta megy (itt nem napokra, hanem hetekre gondolok)
4/16 anonim válasza:
a nike cipő vagány, meg menő de te is tudod, h gyárt férfit- nőit, mindenféle sportra valót. a nike nem 13 hós baba lábára való. fogtam ilyet a kezemben és nem adnám rá.
iylen való neki:
5/16 A kérdező kommentje:
már 14 hónapos lesz,kg 1 hónapja megy.Magas a szára,annyira nem kemény,de vastag a talpa,kint nem adhatok rá,vékony talpú cipőt.mert ő már jön ki a kocsiból ami érthető.én sem vettem volna ilyet,úgy kapta.bent mezítláb közlekedik.amikor már jobb idő lesz úgy kell vékonyabb talpú cipő,és akkor én is elefantent veszek,de most ezért pár hétért nem adnék ki 6000 ft-ot egy melegebb cipőért.nem sokat sétál kint,úgy kb fél órát,utána még bele teszem a kocsiba.
2010. febr. 27. 08:35
6/16 A kérdező kommentje:
utolsó.annyira még nem is vagány,de amiket belinkeltél azoknál magasabb a szára,és én vékonynak látom a talpukat egy kinti tocsogós sétához.csak betét nincs ebbe a cipőbe. pár hét múlva ugy is kell vékonyabb cipő,sajnálom de nincs pénzem 1 hónap alatt 16 ezret adni 2 cipőért.vagy akkor ne menjünk ki sétálni?
2010. febr. 27. 08:40
7/16 anonim válasza:
Egy gyereknek minek még nike cipő???Nem divatolni kell ám.Három ezerért is lehet kapni gyerekcipőt, és addig míg kinövi, teljesen jó neki szerintem, nem kell 16 ezret kiadni.Nem is értem én ezt a nagyzolást.
8/16 anonim válasza:
Bocs most olvasom hogy mástól kapta, nem tőled ,ezért bocs, de akkor is felesleges ilyen drága cipőt venni, ajándékba is.Mégegyszer bocs.Előző voltam.
9/16 A kérdező kommentje:
sajnos nekem 3 ezer is sok pár hétre,mert utána úgyis vékony talpú cipő kell.eszembe sincs nagyzolni.
2010. febr. 27. 10:36
10/16 A kérdező kommentje:
azért ha írsz legalább annyi fáradságot vegyél,hogy elolvasd a kommenteket,ami nem sok.
2010. febr. 27. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!