Tetszik nektek a Liliróza név?
A Lili eleve gáz 4 éves kor felett. Na jó, 10 éves korig még elmegy, de egy felnőtt embernek legyen már normális neve, ne valami kis dedós becézett alak.
Egybeírva a két név meg egy nettó kicseszés a gyerekkel, mert mindenütt külön fogják írni úgyis, szóval tényleg egy igazi telitalálat ez a név:/
Ha nektek tetszik, adjátok nyugodtan, a ti gyereketek, nem az enyém :D
Én egyébként különírva adnám, ha már mindenképp ragaszkodtok a Lilihez és a Rózához. A Róza miatt legalább lenne egy normális, felnőttesebb neve is.
Vagy esetleg Rozina?
Szerintem a Liliróza inkább vicces mit jó név lenne. Lili aranyos egy kisgyereknek, de nem felnőttes. Liliána az már jobb.
Legyen Róza Lili a gyerek. De úgyis dűlőre kell jutnotok melyiket fogjátok használni. Mert nem hinném hogy mindkettőt fogjátok, vagy az oviba, iskolába mindkettőt fogják neki mondani. Szerintem válaszatok olyan nevet ami felnőttként is jó, nemcsak gyerekként, a Lili sajnos nem ilyen a Róza már igen
Róza Hanna
Róza Janka
Róza Olívia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!