Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetszik nektek a Liliróza név?

Tetszik nektek a Liliróza név?

Figyelt kérdés
Párommal nem tudtunk megegyezni születendő gyermekünk nevéről, neki a Róza, Rózi nekem pedig a Lili név tetszik (már gyerekkorom óta, nem azért, mert manapság felkapott). Ismerősök véleménye megoszlik, de inkább pozitív. Mit gondoltok a névről?

2015. jún. 2. 13:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egybe nekem is erőltetett, pont mint az Annabori. Külön-külön nagyon szép a Róza is Lili is.
2015. jún. 2. 14:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A Lili eleve gáz 4 éves kor felett. Na jó, 10 éves korig még elmegy, de egy felnőtt embernek legyen már normális neve, ne valami kis dedós becézett alak.

Egybeírva a két név meg egy nettó kicseszés a gyerekkel, mert mindenütt külön fogják írni úgyis, szóval tényleg egy igazi telitalálat ez a név:/

Ha nektek tetszik, adjátok nyugodtan, a ti gyereketek, nem az enyém :D

Én egyébként különírva adnám, ha már mindenképp ragaszkodtok a Lilihez és a Rózához. A Róza miatt legalább lenne egy normális, felnőttesebb neve is.

2015. jún. 2. 15:25
 13/25 anonim ***** válasza:
Egybe nem, inkább adjatok neki két külön nevet. Legalább válogathat majd és talán nem kell nevet változtatnia mint nekem.
2015. jún. 2. 15:30
 14/25 anonim ***** válasza:
Miert nem lesz "Nemtudomavezeteknevet Lili Roza"? kulon lenne a ket nev, de egyutt hasznaljatok. Szerintem ugy eleg helyes.
2015. jún. 2. 15:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem külön sem tetszik ez a 2 név, nemhogy egyben...Inkább adjátok külön, hogy Lili Róza. Vagy nekem jobban tetszene a Lilien Róza.
2015. jún. 2. 22:10
 16/25 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg Rozina?

Szerintem a Liliróza inkább vicces mit jó név lenne. Lili aranyos egy kisgyereknek, de nem felnőttes. Liliána az már jobb.

Legyen Róza Lili a gyerek. De úgyis dűlőre kell jutnotok melyiket fogjátok használni. Mert nem hinném hogy mindkettőt fogjátok, vagy az oviba, iskolába mindkettőt fogják neki mondani. Szerintem válaszatok olyan nevet ami felnőttként is jó, nemcsak gyerekként, a Lili sajnos nem ilyen a Róza már igen

2015. jún. 3. 13:33
 17/25 A kérdező kommentje:
Hűha :D Nem épp ilyen reakciókra számítottam, de köszönöm a válaszokat, azért tanulságos volt amiket írtatok. Úgy néz ki a Róza marad. Párom hasonló véleményen van a Lili névről, mint ti :) Esetleg tudnátok javasolni neveket a Róza mellé? A Róza Lili nem lesz jó, olyan mintha "nem lenne lezárva"... Valami kedves, lágy név lenne jó. Ötletek? :)
2015. jún. 3. 15:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Még a Liza név az, ami tetszik nekem és arra a párom is nagy nehezen belemenne, de most Róza Liza? :D vagy Liza Róza? Nem is tudom, nem az igazi.
2015. jún. 3. 15:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Róza Hanna

Róza Janka

Róza Olívia

2015. jún. 3. 18:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Miért kell mindenképp két név, nem elég egy?
2015. jún. 4. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!