Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket csinálják a babák...

Melyiket csinálják a babák először? Hasról hátra, vagy hátról hasra fordulás?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Enyém hasáról fordult meg a hátára először (2 napja).
2010. febr. 26. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Az enyém is hasról fordult hátra először, de szerintem ez attól is függ, hogy hogyan szeret inkább lenni. Az enyém hason szeret lenni, hason is alszik, a hátán egyáltalán nem marad meg, így ő előbb fordult hasról hátra. De amelyik baba inkább háton van, az szerintem előbb fordul hátról hasra.
2010. febr. 26. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is elsőnek hasról hátra 3 hósan aztán nagy nagy szünettel kezdte a forgást de hátról hasra.LE sem teszem már fordul hasra!
2010. febr. 26. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:

A nagykönyv szerint hátról hasra. Amúgy mindegy.

Szerintem az a baba, akit sokat tesznek hasra hátról hasra, aki meg inkább hanyatt van, az fordítva.

2010. febr. 26. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Hasról hátra 4 hónaposan. Most 5 hónapos, vissza még nem megy, de már próbálkozik. :)
2010. febr. 26. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem hátról hasra fordult először 4 hónaposan. Csinálta 3-4 alkalommal, azóta nem. Viszont hasról hátra gyakran átfordul.
2010. febr. 26. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Hátáról a pocijára majd vissza.És ha ráérez az ízére abba sem hagyja:)A lányom 4 hósan fordult meg 3 hét múlva vissza felé is ment és azóta gyakorol 1000rel.Most 6 hós
2010. febr. 26. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
A fiam 3 hónaposan hasról hátra (gyűlölt hason lenni egyébként), 4.5hónaposan pedig hátról hasra (ezt napjában többször megmutatja)
2010. febr. 27. 01:59
 9/11 anonim ***** válasza:

A fiam negy honaposan hatrol hasra. Egy hettel kesobb mar vissza is.

Gyulolt hason lenni, olyankor orditott, igy szinte mindig haton volt, gondolom ezert fordult eloszor hatrol hasra.

2010. febr. 27. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom hátról fordult hátról hasra 69 naposan (dec. 23.-án :D:D:D), de ezt ritkán adja elő, és hasról hátra is eddig csak egyszer ment neki. Folyamatosan próbálkozik vele, csak mindig útban van a karja :)
2010. febr. 27. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!