Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom folyton megsértődik...

Anyósom folyton megsértődik ha megszólalok mert nem jól fogja a kislányomat. Ti mit tennétek hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kislányom, még nem tud felülni csak kúszik. Anyósom meg folyton ültetni akarja. Minap megigazítottam a kezébe és vérig sértődött. Elmondtam neki, hogy nem ültetheti amíg nem ül fel magától, de nem érdekelte.

2015. jún. 1. 12:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
tapasztalatból tudom,ha mindent magadba fojtasz,előbb-utóbb robbansz. inkább most szólj normálisan,mint nyelj még 100szor aztán begőzőlj
2015. jún. 4. 22:50
 32/41 Anitu0622 válasza:
100%
Szia! Àttzdom érezni a helyzetet! Az én pàrom kedves anyukàja is pont ilyen! 2napja voltunk itthon,a koraszülött kisfiammal,jött làtogatni és az volt az első kérdése kiveheti e a kiságyból az egyébként alvó babàt! Természetesen nem volt a vàlaszom! Erre annyi reakció jött,hogy akkor megy haza! Így is lett! Szerintem ne hagyd magad,mert ők azt hiszik mindent jobban tudnak,mert már felneveltek egy vagy több gyereket! Igen persze,de ez nem az ő gyermeke!!Ne hagyd neki,hogy olyat csináljon ami neked nem tetszik... Mert így később hogy mered majd ràhagyni?
2015. jún. 11. 10:25
 33/41 anonim ***** válasza:
Szia! 23-as vagyok. Hozzáteszem ez 2 évvel ezelőtt történt. Amikor a férjem az ominózus esetnél hazazavarta anyóst, másnap, Húsvét Vasárnap beállított, a szokásos ajándékkal (csoki, nála csak ez létezik) és amikor a férjem közölte, hogy bocsi, "ez a vonat elment", akkor még volt képe visszakérdezni, hogy: "akkor most nem engedsz be?", persze közölte, hogy nem! Sértődés, 1 év nyugi! Hozzáteszem még a gyermekvédelmiseket is rámküldte (mivel általános iskolában dolgozott, volt kapcsolata, szívességből kijöttek), de miután nem volt mibe belekötniük, csak arról faggattak, hogy ő miért nem jöhet az unokájához (nem ment át anyósnak, hogy talán, mert lek*rváztad az anyját?)? Aztán fogták magukat és szépen elmentek, mert nem jelenthetnek fel azért, hogy paraszt az anyós és nem adom egy ilyennek a gyerekem! Aztán még volt képe megkérdezni (tőlem nem merte, a férjem lerendezte egy nemmel), hogy elengedjük-e vele 3! napra, Sárvárra (kb. 250 km tőlünk!), hát inkább szúrjál szíven, nyilván NEM!!! És bocsi nem sértés, de, ha miattad nem szól az anyjának, akkor neked sem fog az anyja miatt, ha nem tetszik valami közöld, hogy nem, vedd el a gyereket, és tartsd szem előtt nagyanyám mondását, ha megsértődik valamiért! Ő mindig azt mondta: "Nálunk a sértődőbe sz*rni járnak!" Vidéki asszony, de piszok jól jött a szólása, amikor emlékeztetnem kellett magamat, hogy nem azzal kell foglalkoznom, hogy ő ne sértődjön meg, hanem azzal, hogy mi a jó a kislányomnak! Bocsi, kicsit hosszú lett, de az a lényeg, hogy te csak! a csajszival törődj, minden más lényegtelen! Remélem sikerült lelkierőt adnom a harchoz! :)
2015. jún. 14. 02:02
 34/41 anonim ***** válasza:
Offoffoff: bocsi, de hogyan tartja? 8 honapos babat hogy lehet rosszul tartani? Mar tartja magat szepen, nem nyeklik nyaklik
2015. jún. 22. 22:41
 35/41 A kérdező kommentje:

Azért ne általánosítsunk, nem minden 8 hónapos baba ugyanolyan! Nyugodtan elhiheted, hogy meg tudom ítélni mi jó a gyerekemnek és mi nem.

Hiába volt 8 hónapos nem tudta magát megtartani.

2015. jún. 24. 11:15
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
34-es! Benne volt a kérdésben, hogy még nem ül, anyós meg folyton ültetni akarja! Egyébként lehet, hogy nem nyeklik-nyaklik (ahogy fogalmaztál), de akkor is lehet rosszul tartani! A kisfiam 10 hónapos, 8 hónaposan már állt, de egy ekkora gyerek például simán "kilöki" magát a kezedből, ha nem támasztod meg a hátát! Szóval még egy 10 hónapost se mindegy, hogy tartasz!
2015. júl. 2. 01:33
 37/41 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben biztosan olyasmit szúrnék oda szegénynek, amitől többé a házam közelébe sem szívesen jönne. pl.: "Isteni csoda, hogy a fiadnak egyenes a lába." vagy "Már értem, ... miért küzd alvászavarral!" Jó-jó, ez nem megoldás, én is csak viccnek szántam. Azért tartok tőle, hogy egy meggondolatlan pillanatomban odaszúrnám :D
2015. júl. 7. 00:53
 38/41 anonim válasza:
Az én anyósom kivette a kezemből az ötnapos fiamat,mikor sírt és elment vele a másik helyiségbe.mondanom se kell, hogy kiakadtam..azóta vissza fogja magát csak csipkelődik...minek a gyereknek ez, minek az? minek játszószőnyeg? miért nem hason altatom?(ha a hátán alszik,gömbölyű lesz a feje),ha ringatom meghal(mert az a bölcsö halál) stb, a védőnő hülye, a gyerekorvos hülye stb.....már annyira nem veszem fel...inkább szólok páromnak, hogy óvatosan beszélje meg vele..
2015. júl. 7. 11:49
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó és kérdező! A tapasztalatom az, hogy a fiús anyák egyszerűen h*lyék! Melyik ostoba liba ér fel azzal, hogy szóba álljon vele a pici fia! És nehogy már egy ilyen, jobban tudja! Nyisd ki a szád és ne engedj, ha megsértődik, az az ő baja! Csak a gyerek számít! Nekem egy fiam és egy lányom van, a húgomnak 2 fia. Ő mondta, ha ilyen h*lyén viselkedik, nyugodtan pofozzam fel!
2015. júl. 9. 02:37
 40/41 anonim válasza:
71%
Az anyósod egy gyökér, a fiús anyukák eleve általában negatívabban viszonyulnak a menyükhöz. Próbálj értelmesen beszélni vele, ha nem megy akkor ne foglalkozz vele. A férjed meg nettó fogyaték, ha az anyját nem meri kiosztani felnőtt fejjel. Amúgy iszonyat milyen tutyimutyi férjek vannak...
2015. júl. 18. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!