Anyósom folyton megsértődik ha megszólalok mert nem jól fogja a kislányomat. Ti mit tennétek hasonló helyzetbe?
Nálunk lisztérzékeny a nagy. Mikor kiderült, elmagyaráztam a nagyinak, hogy mostantól kerülni kell a glutént, hogy miben van, hogy hogy van. Mondtam, hogy rosszul lesz a gyerek. JÓjó, majd nem kap kenyeret. Mondtam, hogy nem a kenyérben van a glutén, hogy a lisztet is kerülni kell. Vittem neki gluténmentes lisztet, hogy ezzel sűrítsen. Jójó, ő majd tudja.
Teleetette házikenyérrel búzalisztből, mert szerinte a lisztérzékenység csak a csúnya gyártók adalékanyagai miatt van. Fiam hiába mondta, hogy neki ezt nem szabad, nagyi közölte, hogy addig nem áll föl az asztaltól, amíg meg nem ette!! Egy délutánt töltött ott nélkülünk a fiam.
Olyan hasmenéssel jött haza, hogy kórházba kellett vinni. Volt 5 éves.
Férjem olyan mérgesnek én még nem láttam. Felhívta az anyját, közölte, hogy a fiunk közelébe többet nem megy és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!