Ti mennyit foglalkoztok két hónapos babátokkal?
Az enyém eddig jóformán csak evett és aludt, de már egyre többet van ébren.
Szerencsére nyugodt baba, nem kell állandóan szórakoztatni.
Ezért úgy alakult ki a rendszer, hogy etetések után kb csak addig van kézben, amíg büfizik, ez olyan 15 perc alkalmanként. Illetve a játékidő is csak kétszer 45-60 perc naponta.
A többi ébren töltött időben a kiságyában van, persze ilyenkor is megsimizem párszor és beszélek hozzá valamennyit, de azért inkább jövök-megyek és csinálom a dolgomat.
Szerintetek ez így elég vagy többet kellene foglalkoznom vele? Vagy fogja ő jelezni, ha több törődésre van szüksége?
Aztaa hát összeteheted a 2kezed, hogy nem sír, hogy igényli a társaságod!
Sajnos az én lányom mindig nyavajog ha magára van hagyva, igényli a társaságot, csak úgy van el, pedig màr 5hós, nemtudom meddig lesz ez így :( altatni is kell..
Szerintem tedd a dolgaid nyugodtan majd jelezni fog a baód, hogy igényli a társaságodat :)
kb annyit amennyit te, azzal a különbséggel hogy nem a kiságyban volt hanem ha a konyhában voltam, akkor a babakocsi hordozójába tettem, fel az étkezőasztalra azt figyelt, olykor bealudt. vagy ha fent volt és én sem csináltam semmit akkor az ágyunkra tettem, vagy később le a földre plédre. de nem foglalkoztam vele úgy, simizgettem, beszéltem hozzá...stb. de kb ennyi. azt 2 hósan kezdte kinyomni magát, akkor játékokat mutogattam neki...stb.
tehát semmi gond nincs azzal ha ennyit igényel a babád, de szerintem a kiságyat tartsd meg csak az alváshoz. tehát ne legyen egész nap ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!