Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elkeztük a 4 hónapos babámnál...

Elkeztük a 4 hónapos babámnál az anyatej mellé az almát kóstoltatni pépesitve de nagyon megfogta a székletét. Ennek így kell lennie vagy milyen gyümit adjak neki?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 12:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Off: annak idején, 34 évvel ezelőtt anyukámnak nem volt teje, nem tudott engem szoptatni. Egyfajta tápszert lehetett kapni, amitől sugárban hánytam, meg valamilyen pehely-félét, amit adtak a babáknak. Úgyhogy szépen feles tejet kaptam (fele bolti zacskós tej, fele víz), meg ezt a pelyhet, meg másfél hónaposan már levesből kiszedett krumplit, répát pürésítve.

Oszt lett valami bajom? Nem. Itt vagyok, a betegségeket csak hírből ismerem.

Páromat meg három hónaposan megtömték húsvéti sonkával, és soha életében kutya baja nem volt.

Úgyhogy nagyon nem értem, mi ez a 6 hónapig csak anyatej, mert különben jajj, és sz@r anya vagy, ha hozzátáplálsz előbb...

(B)

2010. febr. 26. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:

13.10-es vagyok.

Előzőre: Igazad van, én ugyanígy nőttem fel, felestej vízzel higítva. Anyum néz is rendesen, hogy miért nem adok még mindig főzeléket, zöldséget a kiscsajnak, "csak" gyümit. :) Nekem sincs semmi bajom, sőt, utoljára általánosban voltam beteg.

A férjem anyatejen nőtt fel, mégis mindig minden nyavajája van, azt meg csendben teszem hozzá, hogy felnőttkorára laktózérzékeny lett és nem is iszik csak laktózmentes tejet.

2010. febr. 26. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért baj,ha valaki elkezdi a hozzátáplálást 4 hónaposan.Én például azért kezdtem el,mert a babám 2 óránként szopizott,ezt 1 hétig csinálta (még sem lett több tejem).Úgyhogy a doktornő azt mondta kezdjem el a hozzátáplálást,mert valószinű,hogy a tápértéke már nem megfelelő a tejcsinek.
2010. febr. 26. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12:45 Miért lenne felelőtlen???Azért mert elkezdi a hozzátápit még nem felelőtlen!

Én is el kezdtem 4-4és fél hósan és semmi baja a fiamnak.Most 7 hós.

Szerintem ha meg kérdezitek a szüleiteket,mi is kenyeret,kolbászt meg szalonnát ettünk.Nem lett semmi bajunk.Felnőttünk,egészségesek vagyunk.

Ez csak a mostani kornak,generációnak és főként az orvosok,védőnők hülyesége,hogy minden meg van írva a nagy könyve.Ha már 2 dekával kevesebb a gyerek az átlagnál az már nem jó.....

Szóval szerintem először mindenki gondolkodjon el azon,hogy mi hogy nőttünk föl.

2010. febr. 26. 13:59
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a 8-as válaszolónak a védelmet.
2010. febr. 27. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!