Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hetes baba már hisztizik...

5hetes baba már hisztizik vagy ha sír tényleg fáj valamije? és a karomban már nem fáj neki? ott egyből elaszik.

Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű..rád van szüksége!! Egy kis dédelgetésre vágyik! Nem lesz baj abból,ha egy kicsit többszőr ringatod el a kezedben.
2008. aug. 31. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
persze, szeretem is a kezemben tartani, jó hallanni ahogy szuszog, jó ahogy belemarkol a ruhámba.csak ma ott tartun, hogy a kezemben elalszik(jó félórát ringatom),leteszem és 5-10perc múlva felkel és szinte nem is sír, hanem visít.aztán felveszem,nyugtatgatás,alvás....újra....újra
2008. aug. 31. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze,értem,hogy nem egyszerű..nálunk ez így ment kb 2 hónapos koráig. Sokszor csak ültem a kezemben meg a lányom aludt:) Volt,hogy semmi másra nem volt időm. Ez egy ilyen időszak,de hidd el,ha betölti a 2. hónapot ,napról napra jobb lesz. Most 5 hónapos a lányom,de nem sír egész nap semmit. Nagyon jól elvan. Pedig az első két hónap..húúú,kemény volt:)) Legyél türelmes,és ha kérhetem ne hagyd sírni a babád:))
2008. aug. 31. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
5 hetes babánál hiszti???????? Ne viccelj már!
2008. aug. 31. 16:13
 5/8 A kérdező kommentje:

persze, hogy nem hagyom sírni, meg is szakadna a szívem, ha hallgatnom kellenne a sírását.

ha ekezd sírni, mindig megfordítom...egyik oldaláról a másikra, ha úgyse jó hasra, ha még mindig sír, és nincs etetési idő (a közelben ), belenézek a pelusba, ha minden stimmel felveszem, persze.max.10 percig sír,de nagyon.aztán elalszik.leteszem és minden kezdődik előlről.bár most épp 1órája alszik :D

2008. aug. 31. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Lefognak pontozni, de nálam bevált! Én is az elején kezembe altattam a kislányom, de volt, hogy 1 órán át tartott így! 4 hetes kora óta nálam az altatás úgy megy, hogy a kiságyba, hason fekve, vagy a hátát simizem vagy a fejét és max. 5-15 perc, sírás után elalszik, a hátán egyáltalán nem! Felébredéskor teli szájjal mosolyog rám, úgy, hogy semmi lelki baja sincs a kislányomnak!

Boldog babázást kíván 3,5 hónapos anyuka

2008. szept. 1. 10:28
 7/8 A kérdező kommentje:

próbáltam így is.már párszor sikerült a kiságyban "elaludnunk", de többnyire nem jön be

:(

köszi szépen mindenkinek

2008. szept. 1. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:

ma elaludt a kiságyban, hason, én a popsiját "ütögetem" azt szereti

:D

2008. szept. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!