5hetes baba már hisztizik vagy ha sír tényleg fáj valamije? és a karomban már nem fáj neki? ott egyből elaszik.
persze, hogy nem hagyom sírni, meg is szakadna a szívem, ha hallgatnom kellenne a sírását.
ha ekezd sírni, mindig megfordítom...egyik oldaláról a másikra, ha úgyse jó hasra, ha még mindig sír, és nincs etetési idő (a közelben ), belenézek a pelusba, ha minden stimmel felveszem, persze.max.10 percig sír,de nagyon.aztán elalszik.leteszem és minden kezdődik előlről.bár most épp 1órája alszik :D
Szia! Lefognak pontozni, de nálam bevált! Én is az elején kezembe altattam a kislányom, de volt, hogy 1 órán át tartott így! 4 hetes kora óta nálam az altatás úgy megy, hogy a kiságyba, hason fekve, vagy a hátát simizem vagy a fejét és max. 5-15 perc, sírás után elalszik, a hátán egyáltalán nem! Felébredéskor teli szájjal mosolyog rám, úgy, hogy semmi lelki baja sincs a kislányomnak!
Boldog babázást kíván 3,5 hónapos anyuka
próbáltam így is.már párszor sikerült a kiságyban "elaludnunk", de többnyire nem jön be
:(
köszi szépen mindenkinek
ma elaludt a kiságyban, hason, én a popsiját "ütögetem" azt szereti
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!