Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hós kortól lehet kiváltan...

Hány hós kortól lehet kiváltani a 10 órait? 3 napja megeszi a babám a 150-190 gramm gyümit (kb,1 üvegnyi). Utána 20-30 percel szopik még 50-60-at. Nem tudom, azért mert nem lakott jól a gyümivel, vagy azért mert szomjas?

Figyelt kérdés
anyatejes,még 6 hós múlt,főzeléket is szépen eszegeti husival is. Adjak neki már esetleg vizet,vagy teát vagy elég neki a napi 400gramm tejci,amit eszik? (ennyi van már csak)
2010. febr. 26. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Adj neki vizet, a 400 ml folyadék nem elég neki, annál több kell. Az én babám még többet szopik, (600-650ml naponta) ugyanazokat eszi, mint a tiéd, de emellett naponta megiszik vagy 1,5 dl vizet is.
2010. febr. 26. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:

5 hós kisfiam a tápszeren kívül megiszik naponta 1,5-2 dl vizet/teát.

Biztosan szomjas a babád, több folyadékra van szüksége. Én a főzelék közben is szoktam adni neki egyszer, és persze utána, gyümölcs után is, és minden etetés között megkínálom. Mutatom neki a cumisüveget, kérdezem, hogy kér-e, és ha szomjas, akkor már nyúl is feléje. :)

(B)

2010. febr. 26. 09:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Banyuci,már megint köszönöm! :) Az elsőnek is! De a babám anyatejen kívűl semmit nem hajlandő meginni, se víz,se 10 féle tápszerből egy fajtát sem,se teát,de még tejpépet sem :(
2010. febr. 26. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig sajna muszáj lesz valahogy erőltetned, mert szüksége lenne még folyadékra. Többször próbálgasd, akár többféle pohárból, csőrös itatóból, cumisüvegből, és mindig valahogy vicceskedj vele. Pl. "Nézd csak, anyuci mit hozott neked!" Jó nagy vigyor hozzá, és hátha előbb-utóbb elfogadja valahogy. Nem baj, ha pohárból tanulja meg rögtön az ivást, nem kötelező üvegből innia.

És igazán nincs mit. :)

(B)

2010. febr. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!