Mennyi és milyen gyümivel/főzivel lehet kiváltani a tízórait? (tápszeres a fiam)
Figyelt kérdés
4hós babám most kezdtem kóstoltatni az almával ( persze nem egyből akarom kiváltani a tízórait) csak érdekelne hogy egy étkezést lehet e gyümivel, vagy csak főzelékkel kiváltani? a fiam egy nap ötször eszik, és a 10 órai tápszer helyett akarom MAJD hogy bébikaját egyen. Ezt lehet gyümölcsössel vagy csak a főzelékkel??? köszike2009. márc. 2. 11:47
1/8 anonim válasza:
Szia! Én is 4 hónaposan kezdtem tápszeres kisfiam hozzátáplálását és most, 6 hónapos értünk oda, hogy kiváltja neki a tízórait. 1 üveg bébiételt megeszik, legyen az főzi vagy gyümi, jóllakik vele. Amit én készítettem sose ette meg, így vagy Hipp vagy Kecskeméti kajákat adok neki, lehetőség szerint cukormenteset.
2/8 A kérdező kommentje:
köszike! hű ilyen sokáig tart? igaz csak pár kanállal kap őis mindennap..és sokfele van...csak a tápszertpől hasfájós szegény:(
2009. márc. 2. 11:58
3/8 anonim válasza:
én is 4 hósan kezdtem.
nem tart olyan sokáig:)) én úgy csináltam, h vettem pl. almát, először 2 kamál, aztán 4, aztán 8. addigra el is fogyott 1 üveggel. aztán már adtam neki egész üveget, mert akkor ugye arra már nem allergiás, az tuti. és már ki is váltottam. aztán utána jött a következő gyümi, pl. barack. először 2 kanál, aztán 4... pont mint előtte. almából annyival kevesebbet evett. és így tovább szépen lassan.
4/8 anonim válasza:
2. vagyok, 10órait, uzsit simán kiválthatsz gyümivel. ebédre adj majd főzit, de azzal még ráérsz:)
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!! és ha külön külön nem allergiás pl adhatok neki szép lassan alma-barackot is ugye?? úgy vettem észre az alma kicsit fogja a hasát, ez majd változik ahogy hozzászokik?? jah és köszönöm szépen !
2009. márc. 2. 13:07
6/8 anonim válasza:
adhatsz neki persze, keverheted ezeket nyugodtan.
7/8 anonim válasza:
és még annyi, hha almát barackkal adsz neki, akkor valszín a kakával sem lesz gond:)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2009. márc. 2. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!