Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjel óránként cicizni akar a...

Éjjel óránként cicizni akar a babám és nagyon nem bírom, ha nem ciciztetem meg, az apja örjöng, hogy ő aludni akar, mert másnap dolgozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hat hónapos babám újabban óránként felkel és cicit követel, de csak cuclizik, majd elalszik. Már majdnem elestem vele többször is büfiztetéskor a fáradtságtól. Az éjjel a 3. alkalommal nem adtam neki cicit, teáztattam, zenéltem neki, dajkáltam, simogattam, de addig ordított, míg másfél óra után meguntam az apja örjöngését és megint megszoptattam. Két perc múlva aludt. Az apjának meg megmondtam, hogy ha így vállalta a gyereket, akkor költözzön el, persze nem vesz komolyan.
2010. febr. 26. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

11:34-esnek! Teljesen igazad van! Az is ugyanolyan munka, amit mi végzünk otthon, csak ők ezt nem tudják. Nekünk is jól esne, ha valaki behozná a vacsit, vagy elmosogatna...

A kérdésre visszatérve, a fogzáshoz nem tudok hozzászólni. A magad mellett altatás nem biztos, hogy jó ötlet, utána le kell róla szoktatni. Én a cumi miatt keltem vagy 50x éjjel, de erős voltam és nem vettem magam mellé. Ha 3 órát tudtam egyhuzamban aludni, kipihent voltam és boldog. Azóta elvettem a cumit és alszunk reggelig.

B.

2010. febr. 26. 12:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Minden baba más. Van,amelyik születése óta átalussza az éjszakát,van,amelyik csak 2 évesen. A mi gyerekünk az utóbbi csoportba tartozik. Ha aludni akarunk valamennyit,akkor kénytelenek vagyunk magunk mellé venni. Még igy is fárasztó és kényelmetlen az alvás. Én legalábbis nem tudok jobb megoldást. Szenvedtetni nem akarom,szadizni vele,hogy sirni hagyom stb,mert tudom,hogy rám van szüksége,akkor miért ne adjam meg neki? Anyja vagyok,ö tölem kér segitséget,vigasztalást,megadom neki,ennyit megérdemel.
2010. febr. 26. 14:35
 13/13 A kérdező kommentje:

11:34-nek:

nem rossz, hogy másik szobában alszik? nem hidegültök el egymástól? mert nálunk is ez van, valahol megértem, de konkrétan úgy érzem, hogy nincs párom.

2010. febr. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!