Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjel óránként cicizni akar a...

Éjjel óránként cicizni akar a babám és nagyon nem bírom, ha nem ciciztetem meg, az apja örjöng, hogy ő aludni akar, mert másnap dolgozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hat hónapos babám újabban óránként felkel és cicit követel, de csak cuclizik, majd elalszik. Már majdnem elestem vele többször is büfiztetéskor a fáradtságtól. Az éjjel a 3. alkalommal nem adtam neki cicit, teáztattam, zenéltem neki, dajkáltam, simogattam, de addig ordított, míg másfél óra után meguntam az apja örjöngését és megint megszoptattam. Két perc múlva aludt. Az apjának meg megmondtam, hogy ha így vállalta a gyereket, akkor költözzön el, persze nem vesz komolyan.
2010. febr. 26. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jön a foga. Az én kisfiam pont 2 óránként kelt és csak cicin tudtam megnyugtatni. Szerintem ne is kísérletezz mással, tedd cicire, Ő is visszaalszik és Te is tudsz újra aludni, és nem lesz (nagyon) fáradt!

A férjed meg mit őrjöng??? Gondolom tudta, hogy mivel jár egy kisbaba....egyébként, ha nagyon nem bírja, akkor egy 200 forintos füldugó csodákat művel! A gyógyszertárban lehet venni, dugja be este és kész!

2010. febr. 26. 09:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, hogy nem leszel nagyon fáradt! Szóval nyugi! Biztos a fogacska bújik ki hamarosan! Türelem!
2010. febr. 26. 09:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Az én babám mindjárt 6 hós, anyatejes, most kezdtük a hozzátáplálást, születése óta éjjel sokat kel, utobbi hetekben van hogy óránként... szerintem már nem elég nei néha a tejem, de valószínűleg nincs más csak türelem hogy majd hamarosan jobban alszunk... :)
2010. febr. 26. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a foga jön, az enyém ugyanezt csinálta, már mindketten kiborultunk az apjával, és egy hét alatt kijött a foga, azóta alszik éjjel. Próbáljátok ki, hogy apa megy be hozzá, nem te, pár éjszaka, és rájön, hogy nem kap óránként cicit, és aludni fog. Apa adjon neki cumit, vagy vizet. Kitartás! Egyszer csak kialszod magad:)
2010. febr. 26. 09:15
 5/13 anonim ***** válasza:

éjszakára adj neki cumit, mert ilyenkor NEM ÉHES, csak cumizni akar. erre való a cumi.

a férjed meg egy ritka nagy paraszt, már ne haragudj. én elküldeném a p.csába! az én férjem soha nem őrjöngött/őrjöng, ha sír a baba éjjel, pedig neki is korán kell kelnie, sőt, ő éjjel sokkal türelmesebb a babához, mint én.

sajnállak szegénykém:((((

2010. febr. 26. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem ne cumit adj neki, hanem cicit! anyatejes, úgy is csak ott fog nálad megnyugodni. Ez tuti fogzás, nálunk is ez volt, pár nap múlva kint volt az első fogacska! :)

Nyugalmas éjszakákat!

2010. febr. 26. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Én babám már 8 hós,de ö is sokszor ébred,volt olyan,hogy óránként,neki most jött ki 2 foga. Ö születése óta rossz alvó,legalább 3x ébred és csak cicin alszik vissza. Én is hulla vagyok,sokszor hamarabb elalszok mint a baba,igy sokszor mellettem alszik. A cumit sose fogadta el,csak a cici kell neki. Én se tudok mit tenni. A férjedröl NO COMMENT! Szerintem vedd éjjel magad mellé és ha kéri adj neki cicit,igy hamar visszaalszik ö is és te is.
2010. febr. 26. 10:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha magam mellé veszem, azzal nem lesz gond a későbbiekben? pl. hogy csak mellettem akar majd aludni
2010. febr. 26. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Apát állítsd le. Vagy kezdj el te is őrjöngeni, hogy neked másnap dolgozni kell, a gyereket ellátni, meg a háztartást, azonnal csináljon valamit a gyerekkel, mert aludni akarsz. De most komolyan.
2010. febr. 26. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van ..hét hónapos,éjszaka mellettem alszik apa a másik szobába,..engem már nem érdekel semmi,csak aludhassak éjjel kb.4x kel nekem is...ezt bírom én is,hogy azt hiszik hogy otthon vagy aztánn nem csinálsz semmit...még életembe nem voltam ilyen fáradt...meg persze én vagyok az ügyeletes házicseléd...
2010. febr. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!