Mennyi dologról kellett lemondanod azáltal, hogy megszületett a gyereked?
28-as vagyok!
Na azért nyaralni elmegyünk :-) ennyire nem kell megijedned ;-)
De ha már gyereked van akkor természetesen a nyaralás is más megvilágításba kerül.
Én pl. világéletemben szerettem a nyugis lazulós nyaralást, amikor valamikor 8-9 között nyugisan felébredek, lebattyogok az étterembe ahol bőven van időm bőségesen megreggelizni, majd kidobom magam a tengerparti nyugágyra és következő étkezésig kb. meg se mozdulok, max. ha be kell kennem magam vagy innom kell. Éjszaka meg belevetni magam a pezsgő életbe.
Hát....hja...ez ebben a formában megszűnt mióta gyerekeim vannak. Azóta baba és gyerekbarát szállodákba megyünk, minden arról szól hogy ők jól érezzék magukat és akkor mi is. De azt leszámítva hogy főznöm nem kell, a nyaralás is ugyanolyan gyerekkel mint bármelyik itthon töltött nap.
Moziba terhesen voltam utoljára, néha jó lenne kettesben elmenni valahova a férjemmel. De tudom hogy akkor meg az lenne a bajom hogy : jaj vajon mi lehet a picivel, nem rossz? Bírnak vele? Hiányzok neki? Biztos hiányzok neki! Jaj nekem is úgy hiányzik. Aztán a párom is csak erről beszél, aztán inkább sietünk haza. (Kb. 2-szer voltunk a 2,5 év alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!