2 hetes babám nagyon sír, a babona szerint megigézték.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 16:14
1/8 anonim válasza:
Ne higgy el ilyesmit. Én nem hiszek ebben és úgy vagyok vele amiben nem hiszek, az nem fog rajtam.
Lehet hogy éhes, fáj a hasa, fél vagy ilyesmi. Öleld sokat, hogy érezze hogy nagyon szereted és hogy biztonságban van. Ha pedig úgy gondolod, hogy fájna valamije vidd el inkább gyerekorvoshoz, hátha van vmi baja. Ha meg nincs hát inkább menj fölöslegesen, mint hogy baj legyen esetleg.
Sok kitartást és türelmet és kicsit síró, boldog kisbabát kívánok neked!
2008. aug. 30. 16:20
2/8 anonim válasza:
Jézusom... Persze hogy sír, egy két hetes baba szokott bizony sírni. Mivel mást még nem tud. Ki mond ilyen marhaságokat?
2008. aug. 30. 16:38
3/8 anonim válasza:
Ennél nagyobb idiótaságot még nem hallottam, de ha már van egy gyereked akkor próbálj meg a realitásoknál maradni és ne higgy az ilyen ökörségeknek. Inkább figyeld a babádat, hogy megismerd a szokásait, vágyait, mert ezeket csak te tudod számára kielégíteni.
2008. aug. 30. 16:59
4/8 anonim válasza:
Szia! Nálunk is volt ilyen. Engedj egy kis csészébe langyos vizet. Majd égess el minimum három gyufaszálat kb félig és ahogy ég, még lángjával dobd a vízbe, egymás után. Majd ezzel a vízzel kell a babó arcát, orrát, homlokát és a két szeme között kicsit átsimogatni, az ujjaddal.
Bármennyire is hülyeség, van ilyen, azt mondják "megverték szemmel a babát". Babona. Nálunk is volt és 1 napig nem aludt, csak sírdogált a kicsi. Ezt javasolták nekem,amit leírtam és minden rendbejött.
Remélem segítettem.
2008. aug. 30. 20:38
5/8 anonim válasza:
jajj, ne csináljátok már!!! Azért sír a babád, mert valami baja van! Éhes, kakis, ... evés után fél órával büfi, vagy puki is lehet, kis hasa fájhat.. Babonából mondd azt, hogy SZENT KERESZT VESZÍTSD EL AZ ÖRDÖGÖT!!! :) És vedd fel gyorsan a babád, vigasztald meg. De ne locsolgasd semmivel, mert akkor csak jobban fog sírni.. szegénykém.
2008. aug. 30. 22:01
6/8 anonim válasza:
Hali! Én vagyok a babonás. Bocsi de elfelejtettem, hogy nemcsak a kis pofiját kell megmosogatni a bébinek, hanem a pici kezfejét és az arcát úgy kend, hogy a két szemét és a száját is érje a víz. Nem megitatni gondoltam, hanem csak hogy érje. Most kérdeztem utána, mert már konkrétan nem tudtam hogy pontosan hogy is csináltam annak idején az én bébim már lassan 8 hós és kutya baja. Azóta is sokan megnézték, de ezzel a vizes dologgal levettem róla a rontást. Ja és én kötöttem a pici csuklójára, a balra egy piros szalagot, nem sokáig, csak kb 2-3 hós koráig. Ez is megvédi a rossztól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!