Igaz az hogy az 1 évesnél kissebb babáknak nem szabad
megmutatni a tükörben az arcukat? vagy ez csak babona?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 22:06
1/8 anonim válasza:
Én még nem hallottam erről, az enyémek nagyon aranyosak, ahogy a tükör előtt bohóckodnak :o)
2008. ápr. 24. 22:22
2/8 anonim válasza:
Én nem hallottam még erről sose, sőt, a babáknak gyakran adnak törhetetlen tükröt játszani. Az én fiam is imádja a tükröt, jó is, nekem a védőnő monta, hogy szereljek a kiságyra tükröt, így nem érzi magát egyedül a baba amikor felébred és nem vagyok ott. De amúgy nem ismerik fel magukat még kicsi korban.
2008. ápr. 24. 22:45
3/8 anonim válasza:
én sem hallottam ilyenröl:D:D!kisfiam most 6 honapos,csomot jätszunk kukucsosat a tükör elött:D.nagyon élvezi hogy eltününk aztän hirtelen ujra lät..sokszor a tükörbe néz...majd räm..aztän ujra vissza.nagyon éDes:D
2008. ápr. 25. 01:34
4/8 anonim válasza:
Ez mostmár nagyon érdekel, a kérdezőtől kérdezem, hogy hogyan szól a babona, miért nem szabad?
Amúgy az én lányommal 3 hónapos kora óta rendszeresen nézzük magunkat a tükörben, és mindig rötyög, mint a tejbetök...:-)
2008. ápr. 25. 05:59
5/8 anonim válasza:
Régebben ezt én is hallottam, de már nem emlékszem, miért nem szabad. Mindenesetre sosem foglalkoztam vele, a fiam sokat nézegette magát a tükörben és most is szereti, jelenleg másfél éves.
Kit érdekelnek a babonák?
2008. ápr. 25. 06:35
6/8 anonim válasza:
Jaj ezt Én is hallottam...Azt hiszem azt jelenti,hogy nem jön ki a foga?!Vagy valami ilyesmi,de nem 100%-k!
Nekem is szeretett játszani a tükör elött a gyerek picinek és egyszer ott voltak anyósomék és hirtelen felszólt,hogy ezt nem lehet,mert stb...Teljesen megvoltam rökönyödve,mert elötte Én sem hallottam róla,de nem hittem benne és hagy csinálja a gyerek azt ami neki jólesik.Nem?
2008. ápr. 25. 06:54
7/8 anonim válasza:
Ez csak hülyeség. Nyugodtan lehet vele a tükör előtt játszani. Az én-tudata legalább előbb kezd kialakulni.
2008. ápr. 25. 07:10
8/8 anonim válasza:
Ki látott már olyan embert, akinek nem jött ki a foga?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!