Ti nem szoktatok kimenni a babátokkal 11-15 között? Ha mégis akkor mire figyeltek oda?
Most meg nincs hoseg, a tilalom inkabb a forro nyari honapokra o.atkozik. Attol is fugg, mekkora a baba,de az aditt idopobtvan kozvetlen naofenytol ovom, folyadek nelkul sehova es van rajra sapi a hoguta ellen meg fenyvedo krem. A karos uv miatt. Hat igen
, 35-40 foknal tenyleg egszerubb inkabb nem kimenni :-)
Ez tényleg a forró nyári napokra vonatkozik. Nálunk most ilyen nyár eleji kellemes meleg van, jár a szél is, ilyenkor még simán kint lehet lenni délben is.
Nyáron is kimehettek csak akkor árnyékos részeket kell keresni és ott játszani.
Azért én óvatosabb vagyok. Felnőttként érzékenyebb a bőröm, tehát a korom miatti vastagabb, erősebb bőr pont azt tudja, mint egy átlagos csecsemőbőr.
Én már a napokban is éreztem, hogy erős az UV sugárzás (ilyen szempontból a bőröm elég precízen "méri" az UV-t).
Tehát babát nem vinnék ki (a felnőtt bőr struktúrája 8-9 éves korra alakul ki, addig sokkal érzékenyebb, vékonyabb a bőr) május-október között, ha nem muszáj 11 és 15 óra között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!