Anyukák! Miket szoktatok játszani a babátokkal? Fél évessel miket lehet?
Figyelt kérdés
Attól félek elhalmozom tárgyakkal (labda, csörgő, zenélő dolgok) meg mesékkel...nem tudom milyen természetes, aranyos babás-mamás játékok vannak !2015. máj. 12. 17:34
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
anya taníts engem c ingyen letölthető pdf-ben minden napra, hónapra van fejlesztő játék ötlet, asszem iskolás korig.
kérlek jelezz ha belenézel egyáltalán annyi helyen tanácsoltam már és válasz egyse.
3/11 anonim válasza:
Kedves kettes válaszoló! Köszönöm a tippet, én belenéztem, letöltöttem, nagyon jó. Nem ismertem, Köszi!😊
4/11 anonim válasza:
végre örülhetek hogy segíthettem :)
5/11 anonim válasza:
Én is letöltöttem. Pedig nem válaszoltam még a kérdésre! :)
6/11 anonim válasza:
Be tudnatok linkelni, hogy hol talalom? 1es valaszolo vagyok, es tok bena :(
7/11 anonim válasza:
a linket nem engedi másolni, de beírod a googlebe:
anya taníts engem pdf
és azt válaszd, ahol a zöld sorban "babablog" cím van
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ekkora segítségre nem is számítottam ! Nagyon hasznos, használni fogjuk picurral minden nap :) jó a feladatok lebontása, egyszerű a nyelvezete és nem kellenek méregdrága eszközök, játékok a feladatokhoz :) supiiii.....! Köszönöm még egyszer !
2015. máj. 13. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!