5 napos a kisfiam tegnap és ma napközbe sokat sír. Eszik tiszta a pelus mégis nyűgös sír. Mi lehet a baj? Járt már így vki?
Az egész világ baj még neki. Minden új, minden ismeretlen.
Lehet melege van vagy fázik.
Lehet álmos.
Fájhat a pocija.
Lehet éhes, szomjas.
Ringasd, simogasd, énekelj neki.
Tudom nem ezt a választ várod, de a babák sírnak.
Nagyon szerencsés, akinek a babája nem sír olyan sokat.
Nekem két lányom van, az egyik az első hét hónapját ordította végig, a második lányom még csak 1 hónapos, de 3 napos kora óta sokat sír.
Ha viszont éjjel alszik, akkor szerencsés vagy. :)
Szóval sokan járnak így a babákkal, mivel ők még másképp nem tudnak kommunikálni, így hát sírnak. Némelyik baba igen sokat sír. Egy pár hét vagy hónap és túl lesztek rajta.
azért egy 5 naposnak is több igénye van mint tiszta pelus és tele pocak :) nagyon sok minden lehet az oka, pl. az, hogy 9 hónapig a pocidban lubickolt, most meg a nagy ágyban egyedül van a hidegben :D sok ölelésre és szeretgetésre van szüksége, lehet a szíved lüktetésének a hangja hiányzik neki. fektesd a mellkasodra. ha kiságyba teszed akkor meg puha pokrócba bugyoláld be, neten megtalálod hogy kell, hogy jó legyen :)
de már a hasa is fájhat, nehéz még a puki-kaki, lehet abban is segíteni kell vagy túl sokat evett esetleg keveset avagy csak komfort szopizna de nem engeded a ciciden csüngeni... vagy nem büfizte ki agát, melege van, fázik...
sajnos erre neked kell rájönnöd
Szinte mindent leírtak már előttem, de 2 dolog eszembe jutott még.
1. Szoptatsz? Ha igen, figyelj oda a táplálkozásodra! Az én babámat megviselte, ha nem megfelelőt kajáltam.
2. Menstruáció, de ez majd a későbbiekben befolyásolhatja a dolgokat, ha még szoptatsz. 9 héttel a szülés után visszatért a havi vérzésem, és bizony 3-4 hónapig megszenvedte a gyerkőc is a hormonváltozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!