Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főztök holnap 15 hónapos...

Mit főztök holnap 15 hónapos Gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene tudnia. 8 foggal én sem tudnám, inkább turmixolok.

Amúgy gulyáslevest (csirkemellel).

2010. febr. 24. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Mindenki ahogy érzi, nem rossz indulatból írtam, én már elég korán adtam neki kiflicsücsök és társai kb 1-2 fognál. Nekem ez vált be...
2010. febr. 24. 22:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen mindenkinél más válik be.Én is próbáltam már többször,de miért is erőltessem ha nem megy még?Majd ha kijön Neki a rágó fogai,akkor talán rágni fog...
2010. febr. 24. 22:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igaz, majd megszokja a szilárd kaját... 22:14 voltam
2010. febr. 24. 22:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyik 8 fogú anyukája, korábbi hozzászóló.

Szóval nálunk is az van, hogy igyekszem puha ételeket csinálni (mint pld. holnap a krémleves, meg a rizskoch baracklekvárral) mert ezeket meg tudja rágicsálni a 8 fogával és az ínyével.

De pld. a mai felnőtt kajánkból nem tudott enni: Rizs volt rántott pulykamellel. Az túl kemény és száraz neki, nem is ette, egy kanál után kiköpte az egészet.

De pld. a rakott zöldbab nagy kedvenc! :))

2010. febr. 24. 22:18
 16/21 A kérdező kommentje:
:)
2010. febr. 24. 22:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Én holnap pl sóskafőzeléket tojással,husival,krumplival csinálok.Jaj nagyon szereti!Bevág egy "nagy tányérral"!:)))Szoktam sült husit is,ma éppen az volt cukkinivel,répával,és tésztával.Szoktam bele tenni egy kis margarint is,hogy még finomabb legyen...
2010. febr. 24. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék kötekedni, de..

1. 18 hónapos a kislányom 6 foga van és mindent megeszik amit elé rakunk, pépesítés nélkül. Nem kell megvárni míg kinő a rágófoga, mert az eltrthat 2 éves koráig, már kemény az inye és megtudja vele rágni, DE 15 hónaposan még mi sem ettünk darabosat, lassan szokja meg, szerintem hamarosan már ő sem fog öklendezni, a lényeg, hogy szoktatni kell a daraboshoz.

A 2. 2 éves koráig nem nagyon kell 2 fogást adni nekik, mert még kicsi a gyomruk és a másodikat már nem fogja megenni amiben van a sok tápanyag. Nyáron nagy melegbe szokták ajánlani a plusz levest.

Holnap répafőzelék, főtt csirkemellel.

2010. febr. 24. 22:22
 19/21 anonim ***** válasza:
1 éves lányom, 6 foga van, megeszik mindent amit mi, holnap zöldbab főzelék lesz sült kolbásszal. A banánt nem tudja megenni csak turmixolva, valahogy forgatja a szájában, de gondolom elcsúszik az ínyén, és egyben akar lemenni a torkán, mindig öklendezik tőle rám meg a frászt hozza, nem is merek neki adni. Lányom nagyon szereti a leves levét enni nagykanálból, ha husi van burgonyával vagy szárazabb a második akkor van leves is, ha főzeléket főzök akkor a leves kimarad. De lányom általában kétszer ebédel, egyszer alvás előtt, másodszor pedig mikor felkel.
2010. febr. 24. 23:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz nem mai a kérdés,de az én 15 hónaposom ma csirkemellből kap brassóit,krumplival,mert ma azt készítek magunknak is.

Még csak 7 foggal rendelkezik,ebből is 3 még nem teljes nagyságú,de már nem nagyon turmixolok neki,kivéve a főzelékeket,de azt sem kap minden nap.

Ha leves van,akkor másodiknak kap túrórudit,vagy tejszeletet.

2010. febr. 25. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!