Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos koráig adtatok...

Hány hónapos koráig adtatok üveges/dobozos bébiételt gyermeketeknek, mondjuk utazáskor?

Figyelt kérdés
Az én fiam lassan másfél éves, de ha megyünk valahova, vagy olyat eszünk amit ő nem szeret vagy nem ehet akkor adok neki üvegeset. Nem baj? Elég neki az is? 15 hósnak valót adok most de meddig eheti még ezt?
2010. júl. 15. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
6-7 hónapos korig,után csak utazáskor. Egyéves kora után már nem.
2010. júl. 15. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Utazáskor kapja, meg ha nincs utthon főtt kaja, havi 1-2 alkalom 16 hónapos.

Szerintem kevés benne a hús zsír stb. neki.

Meg ilyen nagyoknak már nincs is, a 8 hónapos kortól való tökfőzeléket veszem neki mert azt szereti. De egyébként förtelmes ízük van, pláne a spagettinek tiszta paradicsomkonzerv íze van, a brokkolit ha én készítem megeszi, de az üvegestől öklendezik!

2010. júl. 15. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Épp holnap utazunk el 19 hóssal, bepakoltam egy halom bébiételt, biztos ami biztos.
2010. júl. 15. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már kb. 2 hónapja nem adok üveges bébiételt a kislányomnak, most 15 hónapos. Előtte is csak akkor evett üvegest, ha mentünk valahova. Nem is igazán szerette. Mindig megpróbálok úgy főzni, hogy ő is ehessen belőle. Ha valami olyat főzök, amit nem eszik, vagy ehet, akkor általában előtte való nap főzök olyat amit ehet.
2010. júl. 16. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!