Mit főztök holnap 15 hónapos Gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 21:29
1/21 anonim válasza:
Ekkora babának nem főzök külön,
egyébként lencsefőzelék meg fasírt lesz holnap.
19 hós baba anyukája
2/21 A kérdező kommentje:
Én még külön főzök,mert Ő még nem tud rágni,csak 8 foga van,és turmixolnom kell még.
2010. febr. 24. 21:36
3/21 anonim válasza:
Zöldbab leves +Sajtos cs.mell ,16 hónapos és már azt eszi amit mi!
4/21 A kérdező kommentje:
Kisfiam is már mindent eszik szerencsére,csak pépesítve:)Köszönöm az ötletet!:)
2010. febr. 24. 21:40
5/21 A kérdező kommentje:
Még annyit hadd kérdezzek,hogy mennyit eszik egyszerre?Külön leves és második?
2010. febr. 24. 21:41
6/21 anonim válasza:
Enyém 15 hónapos lesz tíz nap múlva, szintén 8 foggal, ő is azt eszi amit mi :) Holnap burgonyakrémleves lesz füstölt sajttal, és rizskoch.
7/21 anonim válasza:
Általában délben eszik levest aztán alszik és ha felkelt akkor szokott másodikat enni! Mindig van nálunk leves is és úgy el telik vele ,hogy nagy ritka amikor megkóstolja a másodikat is! 2. voltam!
8/21 anonim válasza:
Sütőtököt kap pulykahússal. 10 hónapos.
9/21 anonim válasza:
Bocsi nem akarok beleszólni, de 15 hósan és 8 foggal már simán kellene tudni azt enni amit mi.
Holnap meggyszósz + pirított gríz+ karaj valahogy elkészítve mellé (még nem tudom, reggelre megálmodom).
18 hós anyukája 12 fogacskával :)
10/21 A kérdező kommentje:
22:04-es válaszolónak.Nem egyformák a Babák!De megeszik Ő már mindent,csak mint írtam turmixolnom kell,mert a darabostól öklendezik.És nem szeretném ha hányna!Tehát még egyszer: megeszik mindent amit mi.
2010. febr. 24. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!