Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon szeretnénk kistesót....

Nagyon szeretnénk kistesót. Szerintetek már belekezdhetünk?

Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz májusban 1 éves, császármetszéssel született. Kockázatos lenne emiatt már teherbe esnem?
2010. febr. 24. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! Remélem, nem, mert én is így szeretném szülni a 2.-at, a kicsi most 1 hónapos, én is császárral szültem. Amúgy ismerek olyat, akinek a két gyerek között nincs meg a teljes 2 év korkülönbség, mindkettő császárral született. És egyébként úgy olvastam, hogy min. 1,5 év kell a két szülés között, ha az első csaszi. De arra ne is számíts, hogy a kistesót természetesen meg tudod szülni, ahhoz úgy tudom, nagyobb korkülönbség kell.
2010. febr. 24. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én dokim 10 hónapot mondott a következő teherbeesésig.
2010. febr. 24. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos, nem is számítok arra, hogy a második természetes úton fog megszületni.
2010. febr. 24. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi én úgy tudom mindenképp 1,5 évet javasolnak 2 terhesség között. Lehet igaz, de nekünk is 21 hónap lesz köztük és fáradtabb is vagyok mint elsőre. De lehet csak a gyerek fáraszt le egész nap jobban.
2010. febr. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!