Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnő szerint ekcémás a...

A védőnő szerint ekcémás a babám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondta, kenjem zsíros krémmel, mást nem tehetek. Nem hiszem el, hogy nincs rá gyógymód. Még csak 3,5 hónapos, és a homlokán vannak neki száraz foltok, így kenni se tudom, csak napraforgó olajjal, mert beledörzsöli a szemébe.

Esetleg tud valaki ajánlani egy jó szakembert?

2008. aug. 29. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, nekunk is 3 honaposan szaraz ekcemas jellegu volt a bore a fiamnak mi gyogyszertari furdetot hasznaltunk egy ideig jo volt most meg E45 hasznalunk habfurdo szeru ekcemes borre en kulfoldon elek nem tudom otthon van e ilyen. Nekunk azota semmi folt semmi veresre vakart terulet szoval bevallt. Nezesd meg borgyogyasszal vagy gyogyszeresszel.Vigyazz szeretik felre kezelni es kesobb nagykoraban rosszabb lesz mig most meg kinohetik!

Sok sikert!

2008. aug. 29. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is ekcémás a bőre a kisfiamnak,nekünk is a védőnő zsíros krémet ajánlott,de az nem használt semmit.Ezért elvittem bőrgyógyászhoz,és ő írt fel egy parafinolajas krémet.mellette még használjuk a linola fürdőolajat.

2008. aug. 30. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:
még az előző vagyok mi még használjuk az elocomos krémet,de azt csak ritkán lehet,és felkel íratni
2008. aug. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!