Milyen joghurtot adtok 8 hós babátoknak? Tényleg csak natúrt lehet? (a védőnő szerint)
En adok neki mindenfelet. Adok neki a gyumolcsosbol is, adok neki natur joghurtot is, csinalok neki hazi gyumolcsoset is. Kap. Aktiviat, nestlet, baba dessertet, hipp joghurtot, danonet, kefirt, gorog joghurtot. Attol fugg melyik akcios. :) Meg semmi baja nem lett. Most oszinten mitol feltsem? Hiaba ovom, kikerul az eletbe, bolcsibe, ovodaba... Sajnos ilyen ronda vegyszeres vilagot elunk. :( Ezt is meg kell szoknia valahogy. Odaig sem akarok eljutni, hogy oviba, suliba majd ne egyen meg semmit. Ocsemmel sajnos ez volt a helyzet.
15 honapos a kisfiam
Csak szólok, hogy aktíviát 2 éves korig nem szabad adni, a gyártó sem ajánlja, az aktívia honlapján fent van a gyakran ismételt kérdések között!!!!
Egyébként kisfiamnak a natúr joghurt + gyümi kombó nem jött be, köpte ki. Úgyhogy inkább kerestem olyat, ami nincs tele adalékanyagokkal. Ilyen pl. a Lidlben kapható Milbona, az Aldiban kapható Milfina, és a Zott joghurtok közül a Szívecske és a Jogobella. Ezekben csak joghurt és gyümölcs van, nincs tele mindenféle vacakkal, mint pl. stabilizátorok meg állományjavítók. A danone összes gyümölcsjoghurtja tele van mindenféle ilyen mű szarral.
Pont zott szivecskét és milbona almásat vettem, de még nem adtam oda.
Elolvastam én is és annyira nem gáz az összetevője.
És mégegy kérdés:hány nap teljen el, hogy odaadhassam egyszerre az egészet?Pl:a 3. napon már megkaphatja.
Natúrt már "beleerőszakoltam" 6-8 kanállal.(fintorgott folyton), nem lett semmi baja.
3., 4. napon már megkaphatja. Ha allergiás lenne véletlenül valamilyen összetevőre, akkor az már a második napon jelentkezne nagy valószínűséggel. :)
(Természetesen ez a tejfehérje-allergiára nem vonatkozik, hiszen az évek múlva is kialakulhat akár...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!