Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el 7 hetes...

Hogyan altassam el 7 hetes babámat?

Figyelt kérdés
Evés után büfiztetem, aztán beteszem a kiságyba, egy darabig elnézelődik, majd elkezd sírni. Akkor odamegyek, megvigasztalom, ha kell, kiveszem a kiságyból és ringatom. Amikor viszateszem, rögtön elkezd sírni. Egy darabig ez megy, aztán már a kezemben sem nyugszik meg, újra szopizni szeretne. Mit csinálok rosszul?
2008. aug. 29. 16:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Tegnap du. 2-től este 1/2 10-ig nem aludt, ma 1/2 1-től nem alszik. Ennyire nem igényli az alvást? Vagy én rontok el valamit?
2008. aug. 29. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy bármit rosszul csinálnál. Azt viszont meg kell értenie minden anyukának,hogy egy ilyen picike babának nagy szüksége van az édesanyja közelségére. Miért nem fekszetek le együtt,a didin elaludna,és mikor már mélyebben alszik átrakod a kiságyba. Én így csinálom,és utána nagyon jót alszik:)
2008. aug. 29. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem az 5 hónapos lányom sokszor még a cicin alszik el. Hidd el annál nincs jobb. Ha nem büfizik nem baj, fektesd az oldalára és aminek ki kell úgyis ki jön. Egyébként ha az evéskor sem alszik el jól jöhet a cumi, és ha elaludt vedd ki a szájából.
2008. aug. 29. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Elalszik a cicin, és ezt nagyon szeretem, de aztán fáj a pocija, amire felébred, ezért felveszem megbüfiztetni, hogy annyival is könnyebb legyen neki. Utána próbálom a kiságyba tenni. Viszont este nincs gond, elalszik a cicin, és alszik egy huzamban 4-5 órát.
2008. aug. 29. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a játszó cumit. Én is nagyon cumi ellenes vagyok, de valami kell a babának, hogy megnyugodjon. Szerintem az, hogy a ciciden alszik el és nem büfizik, nem jó dolog, és szerintem nem is lehet a végtelenségig csinálni, hisz napi 7-8 etetés után még azt is megvárni míg a cicin alszik el a baba, akkor semmire sem lesz időd, vagy csak én látom így. Lehet, hogy rossz anya vagyok, de én néha hagyom sírni. Amikor evett, büfizett és a pelus is tiszta, akkor pici nyafogás után elalszik, persze ha ordít, bemegyek és megnyugtatom. Mostanában már sírás nélkül alszik el egyedül, megszokta, hogy nem rázom, ringatom.

10 hetes baba mamája

2008. aug. 29. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Miután megbüfizteted,ne tedd be egyből a kiságyba,hanem kicsit hagyd a kezedben,tudom, megszokja, de valóban igényli a közelséget. Nálunk is mindig ez volt, de ha kézben altatom,és úgy a kiságyba,akkor nincs gond.
2008. aug. 29. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van, hogy cicin alszik el, akkor én is oldalt fektetve rakom le (főleg ha érzem, hogy nagyon szépen evett. Ha kapkodva, akkor mindig büfiztetek - vállalva, hogy felébred.). Amúgy én sétálok vele kicsit, éjszaka ez olyan 5-10 perc és alszik mint a bunda. Nappal kicsit tovább tart és akkor beszélek is hozzá (ami jön :)). Működik.
2008. aug. 30. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem evett eleget.Mi is ezt játszottuk 10 napig,mire adtam neki pótlást.Kiderült éhes volt még.Azóta néha pótolni kell és alszik rendesen ismét.Egy próbát megér.Kézben ő is elvolt egy ideig,mer annyira már nem volt éhes.Azóta napi 2-3 alkalommal eszik üvegből is cici után.6 hetesen kezdődött nála.
2008. aug. 30. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!