Lehetek jó anya, vagy inkább ne is vállaljak gyereket?
28 éveddel én komolyan veszem, amit mondasz. Nem való neked gyerek. Ne vállalj gyereket, mert magaddal, és főleg a gyerekkel tolnál ki!
Mondd meg a párodnak, hadd léphessen tovább, ha szeretne!
Miért kell lepontozni,ha valaki elmondja a véleményét?
Nem te kérdezted?
Ezen az oldalon az a rossz,hogy nem csak a kérdező pontozhat hanem aki éppen olvassa a válaszokat az is.
De nem értem egyébként,hogy miért,hiszen a kérdezőnek van szüksége a válaszra?
Ezen igazán változtathatnának már.Rengeteg unatkozó ember van itt sajnos:(
Amíg a párod miatt szülnél, felejtsd el a dolgot!
Én nem akarok gyereket, és ezt el is mondtam a páromnak, hogy ha ő akar, nem gond, de akkor ne velem kezdjen, mert én nem. Vagy akár e is hagyhat - örökbe fogadás nálunk sem játékos -, az sem baj, valahogy túlélem.
Nekem így teljes az életem, nem akarok alkalmazkodni egy síró pólyáshoz (6 évig 6 másik emberhez alkalmazkodtam, és nem lehetett "nem"et mondanom, elég volt belőle, soha többé), köszi. Jó ez így, köszönöm.
18:40 valószínűleg azért vagy lepontozva, mert:
1, rettenrően naív, klisés, nyálas és rózsaszín felhős választ adtál. Sajnos a valóság nem egy Disney mese.
2, a gyerekvállalás - ahogy azt legjobban az anyáknak és a gyerekszeretőknek kéne tudni - egy nagyon komoly döntés, épp ezért elég felelőtlen mindenkit arra bíztatni, hogy szüljön, még akkor is ha így érez, meg azt mondani neki, hogy úgyis meg fog változni. Nézz már körül a világban! Mennyi sz*r család van?? Ha igaz lenne amit mondasz, akkor ezeknek sem kéne létezni. Te egyetlen ember vagy a milliárdok közül. A te eseted nem jelenti azt, hogy mindenkinek pont ugyanígy fog alakulni. Az már csak bónusz, hogy milyen jogon közlöd ismeretlen emberekkel, hogy ők igazán szeretik-e a párjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!