Lehetek jó anya, vagy inkább ne is vállaljak gyereket?
Engem a "parazita élősködik bennem" mondattal kicsit illetve nagyon kiborítottál, de önmagában azt, hogy valaki nem akar gyereket megértem, mert nem vagyunk egyformák. Mindennek ellenére úgy gondolom, hogy ha belevágnál és ott lenne a babád, akkor szeretnéd és kötődnél hozzá, ez evolúciós hozadék, így vagyunk programozva, különben már kihalt volna a fajunk.
De nem tudom, lehet, hogy a helyedben nem vállalnék gyereket. A párod miatt nem, mert ha mégsem jönnek meg az igazi anyai érzések valamiért, akkor őt fogod hibáztatni hogy elromlott az életed... szerintem.
És kérlek, máskor fogalmazz finomabban, sokan mindent megadnának, hogy babájuk legyen, és teherbe essenek legyenek, és hogy parazita, áhh... jujj. :(
Így még ne vállalj gyereket.
Egyébként pedig a párod sem szereted szerelemmel és eléggé,de ezt még te magad sem tudod!
Ha szerelmes leszel egy pillanatig sem fogsz gondolkodni ezeken a dolgokon és nem így fogsz hozzáállni.
Engedd el a mostani párod,hogy Ő is megtalálhassa az igazit és keresd meg azt akivel majd te is kimondhatatlanul boldog leszel és majd akkor örömmel gondolsz majd az anyaságra is!
Nem mondom,hogy örülnöd kell,hogy bálna leszel stb. de a babádat rettenetesen fogod szeretni ha a megfelelő partnert megtalálod :)
Erről egy korai Doktor House rész jut eszembe, amikor egy nőt szembesít House azzal, hogy gyereke lesz.
House: ...Élősködője van.
Beteg: Mint egy galandféreg? Vagy ilyesmi?
House: Hátra dől, pulcsi fel. Leeresztheti a karját.
Beteg: Tud valamit tenni ellene?
House: Igen, de csak egy hónapon belül, utána már illegális eltávolítani, kivéve pár államban.
Beteg: Illegális?
House: Ne aggódjon, a legtöbb nő ragaszkodik az élősködőjéhez. Elnevezi, apró ruhákba öltöztetik, más élősködőkkel játszatják.
14-es vagyok.
Én elhiszem,hogy nagyon szereted,nem is ezt vitatom.
Hanem azt,hogy valószínűleg nem élted még át a mindent elsöprő szerelmet vele.
Az még várast magára valaki mással.Természetes,hogy most azt mondod,hogy mással egyáltalán nem menne,de hidd el és emlékezz akkor arra amit írtam(de szerintem a szíved mélyén érzed ezt).
14-es vagyok.
Hogy értsd.25évesen szültem az 1.babát majd 30 és 38 évesen.
A terhességet rettenetesen rosszul viseltem minden esetben.
Én is inkább kihordattam volna valakivel.De a férjem iránti szerelmem mindig erősebb volt ennél az ellenérzésnél.
Férjem előtt jártam 9évig valakivel.Gondolkodtunk a gyerektémán,de vele nem ment volna.Pedig terveztők,sőt próbálkoztunk is.
Majd jött a nagy Ő és egy pillanatig sem gondolkodtam rajta.Mert abban a pillanatban éreztem,hogy Ő az akiből szeretnék egy "darabot":)
Lehet kicsit érthetetlen,de ezért írtam azt,hogy várj még.
Egyáltalán nem vagy elkésve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!