Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknak van pihenőszéke?...

Babátoknak van pihenőszéke? előnyös? Milyen? Linkkel

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 18:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

[link]

Ez volt és imádta a babám is és mi is, de már nagylány a drágám. Így most eladásra kínálom. Ebben evett, aludt is, amikor főztem ott volt az asztalon és látott így nyugodt volt. Szerette a zenélő részét a játékokat és a rezgő funkciót is. Ha újra babám lenne tuti vennék és tuti ilyet, de nem lesz mert nem lehet....:(

2010. febr. 26. 16:57
 12/28 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van, manhattan színben. Mi nagyon kihasználtuk, örülök, hogy megvettük

2010. febr. 26. 17:15
 13/28 anonim ***** válasza:
Nekem hordozós babakocsim van, és a hordozó tökéletes pihenőszékben is. Imádta a lányom, napjában párszor fél órát csücsült benne, plusz mikor utaztunk.
2010. febr. 26. 17:24
 14/28 anonim ***** válasza:
szia az utolso elotitol kerdeznem hogy mennyiert adnad el?Irj privit.Elore is koszi
2010. febr. 26. 17:26
 15/28 A kérdező kommentje:
én lehet, hogy most valami nagy hülyeséget kérdezek, de nem is mindegyik szék teljes vízszintes ami azt jelenti, hogy a baba görnyed. az baj nem?
2010. febr. 26. 17:36
 16/28 anonim ***** válasza:

Annak idején én is itt érdeklődtem, és a válaszolók tanácsát meg is fogadtam, aminek örülök. Azt javasolták, hogy ne pihenőszéket, hanem elektromos hintát vegyek, amiben tud simán pihenni is, illetve hintázni is. Ha már nagyobb, a mozgása is beindítja a hintát. Van rajta zene is. A kislányom imádja. Még a hasfájására is jó volt. Jókat alszik benne, nézegeti a játékokat. Szóval nekünk ilyen van:

[link]

2010. febr. 26. 17:45
 17/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. És a hinta még azért is jó, mert az idegrendszert is fejleszti, és állítólag azoknál alakul ki később dyslexia akiket nem ringattak, hintáztattak. Nem tudom igaz-e, de biztos, hogy a hintázás jó a babának.
2010. febr. 26. 17:46
 18/28 anonim ***** válasza:

nekem kb. megmentette az életemet. egész picúr korától 8 hós koráig használtuk, akor már abban ette a husis főzelékeket, meg mindent

mikor kicsi volt, akkor sokszor elaludt a rezgőfunkciótól, amúgy borzalmasan vacak alvó. imádtam, mert ki tudtam benne vinni az erkélyre és én tudtam teregetni, ő meg nézelődött. szerintem az egyik leghasznosabb babacucc. maximálisan ki tudtam használni.

kölcsönbe kaptuk - fischer price

nekünk ilyen volt:

[link]

2010. febr. 26. 19:43
 19/28 anonim ***** válasza:

Hát ha már így elkanyarodtunk a pihenőszéktől a hintáig akkor elmondolm, hogy mi megvettük a kék FP-s pihenőszéket, amit belinkeltem és szuper jó volt, valamint olyan etetőszéket vettünk ami hinta is egyben. És hát szuper jó. A lányom imádja mai napig.

[link]

Sztem a pihenőszék is jó és nem árt ha van, meg a hinta is. Én szeretem ezt az etetőszéket, és még hinta is egyben. Ráadásul elektromos, nem kell kézzel lökdösni.

2010. febr. 26. 20:25
 20/28 anonim ***** válasza:

Szóval a hinta-etetőszék linkje az alábbi. Bocsi valamiért a phiszéket linkeltem be :)

[link]

2010. febr. 26. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!