Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van a babátoknak pihenöszéke?...

Van a babátoknak pihenöszéke? mennyi idös? Bevált? Elmarad benne?

Figyelt kérdés
nekem 10 hetes a kisfiam, most szeretnék venni, de nem biztos hogy elmarad benne, mert ölben is és játékszönyegen is nyöszörög, unatkozik. egész nap cipeltetné magát.
2010. okt. 4. 08:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia.barárnőmnek van.abba szoktm beleültetni néha néha..amíg újdonság volt elvolt benne..de ettől föggetlenül szerintem nem lesz kevésbé unalmas neki..én nem vennék,mondjuk az én fiam amúgy is nagyon mozgékony ..folyamatosan jön-megy (most 8 hós)de 3 hónapos kora óta így van ez...amióta megfordult ,jön-megy..ha amúgy nyugis a babád szerintem jól fogja magát ott érezni :) valakinek elvan a gyerkőc ott fél órákat...az enyém és a barátnőmé nem igazán üldögél el.. sőőt.... mondom mégegyszer ő már nagy baba,de ha belendíti magát még fel is borul vele(pedig rögzíthető fix re is,meg hitázhat is benne.
2010. okt. 4. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekünk van, kb. 2 hónapos korától 6 hónapos koráig használtuk (kinőtte, szintén majdnem felburult vele stb.). De amíg tudtuk használni, addig jól elvolt benne kislányom, akár fél órákat is. Volt rajta játékív, azt is szerette, néha még szunyókált is benn. Nekünk bejött. Ja, még rezgett is, azt különösen csípte.
2010. okt. 4. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:
bocs, "benne", mindig lehagyok valami betűt....
2010. okt. 4. 09:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi 3 hónapos korában vettük ismerőstől, elvoltunk vele 8 hónapos koráig, de a rendeltetését nem töltötte be. Igaz én sem vagyok annak híve, hogy 4-5 hónapos babát fél-órákra pihenőszékbe tegyük, de egyébként is csak akkor volt el benne, amikor volt valaki körülötte. De így a földön is, pici korában az ágyon is nagyon elvolt. Annyit használtuk, hogy amíg a reggelimet megcsináltam a konyhában, addig volt ott velem benne, de már a szobában kivettem belőle. Később abban etettem, amíg nem tudott ülni. Szóval minden baba más. Én inkább vagyok a szőnyegen földön játszás híve, ahol tud mozogni, mint a gyakori hanyatt fekvés és a passzív játékok után nyúlkálás.
2010. okt. 4. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi óriási hasznát vettük, de az én kisfiam nagyon nyugis baba, nagyon jól elnézelődött benne :) Pár hetes korában vettük és kb. 9 hónapos koráig használtuk. Szopi után raktam abba mindig (mert sokat bukott, ha feküdt) és így akár fél órát is elvolt.

Vagy esetleg akkor ültettem még bele, ha valami dolgom volt, de vittem magammal mindenhova, még a fürdőbe is, pl. volt olyan, hogy úgy zuhanyoztam, mikor egyszer telibe hányt :))))

2010. okt. 4. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! 4 hetes kora óta van neki, nagyon szereti. 9 hónapos koráig abban etettem, nagyon praktikus. Pl. amíg zuhanyzom és ő nyöszörög, mert nem akar egyedül lenni, kiviszem magammal a fürdőbe. Most 1O hónapos, de néha még beleül, abban szokott kiflit enni amíg mi ebédelünk. Etetni már etetőszékben szoktam, de ha pl. elmegyünk anyuékhoz, ahol még nincs etetőszéke, a pihenőszékben eszik. Nekünk a legegyszerűbb Chicco van, dönthető egészen vízszintig és teljesen fel is ültethető. Szerintem megéri venni.
2010. okt. 4. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekünk is nagyon bejött. Míg nem tudott egyedül ülni abban etettem és szeretett benne nézelődni, a játékívvel játszani.

Nekünk zenélős világítós Fisher Price-os volt.

Nekem megkönnyítette az etetést és a lakás többi részébe is magammal tudtam vinni, ha volt egy-két tennivalóm.

Én szerettem ezt a fajta pihenőszéket, nem bántam meg!

2010. okt. 4. 09:47
 8/11 anonim ***** válasza:

mi is kb ennyi idős volt, mikor használni kezdtük. eleinte csak pár percig maradt meg, később már fél órát is eljátszott benne. már abban etetem, mert még nincs etetőszékünk, most 6 hós és szereti. csak a rezgő funkciót vhogy nem bírja, azt nem szereti. szerintem jól ki lehet használni.

próbáld meg. ha van lehetőséged, kérj kölcsön egyet egy hétre, és meglátod, érdemes-e venni.

mi is örököltük a széket, mi már a 3. használói vagyunk, egy bnőm vette a kisfiának, az a baba imádta, majd egy másik bnőnknek továbbadta, az a baba nem szerette, mert 4 hós volt már kicsi, mikor anyukája szoktatni szerette volna bele, nem ment. az istenért nem akart benne megmaradni. az enyém is szereti nagyon.

2010. okt. 4. 10:11
 9/11 anonim ***** válasza:
hát én áldom az eget aki feltalálta:))mi is filóztunk hogy megvegyük-e nem akart a kiságyban feküdni.amióta megvettük imádja sokat trónol benne...elvan magának nem sír csak nézelődik...tudod vinni a lakás bármely pontjára..teregetni főzni stb.6 hetesen vettük neki.
2010. okt. 4. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
nekünk sajnos nincs, de nagyon örülnék, ha lenne rá pénzem, mert a picifiamat lenne hova tegyem a konyhában, míg főzök. Most még etetőszékünk sincs. Biztosan ellenne benne, nyugis fickó.
2010. okt. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!