Van a babátoknak pihenöszéke? mennyi idös? Bevált? Elmarad benne?
Szia!
Mi óriási hasznát vettük, de az én kisfiam nagyon nyugis baba, nagyon jól elnézelődött benne :) Pár hetes korában vettük és kb. 9 hónapos koráig használtuk. Szopi után raktam abba mindig (mert sokat bukott, ha feküdt) és így akár fél órát is elvolt.
Vagy esetleg akkor ültettem még bele, ha valami dolgom volt, de vittem magammal mindenhova, még a fürdőbe is, pl. volt olyan, hogy úgy zuhanyoztam, mikor egyszer telibe hányt :))))
Nekünk is nagyon bejött. Míg nem tudott egyedül ülni abban etettem és szeretett benne nézelődni, a játékívvel játszani.
Nekünk zenélős világítós Fisher Price-os volt.
Nekem megkönnyítette az etetést és a lakás többi részébe is magammal tudtam vinni, ha volt egy-két tennivalóm.
Én szerettem ezt a fajta pihenőszéket, nem bántam meg!
mi is kb ennyi idős volt, mikor használni kezdtük. eleinte csak pár percig maradt meg, később már fél órát is eljátszott benne. már abban etetem, mert még nincs etetőszékünk, most 6 hós és szereti. csak a rezgő funkciót vhogy nem bírja, azt nem szereti. szerintem jól ki lehet használni.
próbáld meg. ha van lehetőséged, kérj kölcsön egyet egy hétre, és meglátod, érdemes-e venni.
mi is örököltük a széket, mi már a 3. használói vagyunk, egy bnőm vette a kisfiának, az a baba imádta, majd egy másik bnőnknek továbbadta, az a baba nem szerette, mert 4 hós volt már kicsi, mikor anyukája szoktatni szerette volna bele, nem ment. az istenért nem akart benne megmaradni. az enyém is szereti nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!