Babátoknak van pihenőszéke? előnyös? Milyen? Linkkel
Nekünk ilyen van. A babám nagyon szerette, de teljesen felesleges volt ilyen drágát venni. Tökéletesen megfelelt volna egy olcsóbb is. A lényeg, hogy hintáztatni lehessen és mosható huzata legyen.
Nekünk ilyen volt, 2,5 hónapos korától használta 8hónapos koráig. Amíg nem tudott felülni magától, ebben is etettem. Nagyon szerette/szerettem. Amikor vettük fele ennyi volt az ára mint most.
Mi nagyon kihasználtuk, mert abban látott ha a konyhában voltam, nappaliban.. 3 hós kora óta használjuk.
Dönthető támla több fokozatan, játszóíves, fogófüllel ellátott, összecsukható, fejszűkítő betéttel ellátott ami kivehető.
A fejszűkítő elég hasznos volt, mert nem bicsaklott oldalra a fejecskéje az elején.
Nekem mindent kellett, hogy "tudjon"! :)
[link] ilyenunk van, 3 hos koraban kapta. napi 5-10 perceket ult benne, doki meg vedono hordozot javasolt, mert nagyon bukott, de ezt jobbnak tartottam. berreg is, ami segitett bufizni, kesobb meg kakit csinalt
5-6 hós kora ota, amiota pépeset eszik, azóta ez az etetőszék is, kaja utan bekapcsolom berregtetem, rohogi, szereti, meg neha felmaszik ra, es belehelyezkedik.
nem bantammeg, hogy megvettem, ha meg egyszer donthetnek, ugyanigy dontenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!