Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknak van pihenőszéke?...

Babátoknak van pihenőszéke? előnyös? Milyen? Linkkel

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 18:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
[link] nekünk ilyen van.szeretjük
2010. febr. 23. 18:54
 2/28 anonim ***** válasza:
Nem vettük, kaptuk kölcsönbe.De még szerencse hogy nem lett véve mert pénz kidobás lett volna!Egy percig nem ült benne.Nekünk elektromos hinta volt, drágább volt és ezerszer kényelmesebb és hasznosabb!
2010. febr. 23. 18:59
 3/28 anonim ***** válasza:
Nekünk Brevi pihenőszékünk van. A 2. gyereket szolgálja és mindketten imádták/imádják és mi is, mert lehet benne ringatni, etetni, altatni. Mi direkt olyat vettünk, aminek a láb és fejrésze is fokozatmentesen állítható, akár vízszintesig. Sajnos linket nem tudok.
2010. febr. 23. 19:10
 4/28 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. A babám nagyon szerette, de teljesen felesleges volt ilyen drágát venni. Tökéletesen megfelelt volna egy olcsóbb is. A lényeg, hogy hintáztatni lehessen és mosható huzata legyen.

2010. febr. 23. 19:39
 5/28 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen volt, 2,5 hónapos korától használta 8hónapos koráig. Amíg nem tudott felülni magától, ebben is etettem. Nagyon szerette/szerettem. Amikor vettük fele ennyi volt az ára mint most.

2010. febr. 23. 19:43
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagyon kihasználtuk, mert abban látott ha a konyhában voltam, nappaliban.. 3 hós kora óta használjuk.

Dönthető támla több fokozatan, játszóíves, fogófüllel ellátott, összecsukható, fejszűkítő betéttel ellátott ami kivehető.

A fejszűkítő elég hasznos volt, mert nem bicsaklott oldalra a fejecskéje az elején.

Nekem mindent kellett, hogy "tudjon"! :)

[link]

2010. febr. 23. 19:50
 7/28 A kérdező kommentje:
az utolsót nagyon szépnek és elég drágának találom. használtan ilyet viszont fogok keresni. köszönöm és ha van még tipp várom ám
2010. febr. 23. 19:53
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Fisher price. Nagyon szereti és a rajta lévő játékok segítették a fogás fejlődésében. Nekünk a hinta nem jött be.
2010. febr. 23. 20:06
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ilyen van:

[link]

Nagyon szereti kisfiam, és ebben is szoktam őt etetni.

2010. febr. 23. 21:05
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

[link] ilyenunk van, 3 hos koraban kapta. napi 5-10 perceket ult benne, doki meg vedono hordozot javasolt, mert nagyon bukott, de ezt jobbnak tartottam. berreg is, ami segitett bufizni, kesobb meg kakit csinalt

5-6 hós kora ota, amiota pépeset eszik, azóta ez az etetőszék is, kaja utan bekapcsolom berregtetem, rohogi, szereti, meg neha felmaszik ra, es belehelyezkedik.

nem bantammeg, hogy megvettem, ha meg egyszer donthetnek, ugyanigy dontenek

2010. febr. 26. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!