Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hós babátok hányszor 1 nap?...

9 hós babátok hányszor 1 nap? Az én kisfiam még eszik este fél 11kor! Nem baj? 5ször eszik 1 nap nem sok ez?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ötszöri evés nem sok sőt!! Azt mondják legyen meg a reggeli, tíz órai, ebéd, uzsi, vacsi. Tehát öt! Nekem most lesz lassan egy éves picurkám, de éjjel még felkel egyszer enni. Csak szopizik este? Mert lehet, hogy nem elég neki a tejci. Én ezt úgy oldottam meg, hogy hat körül kap tejpépet, az laktató és este fél nyolckor van cici. Így általában csak kettő és három között kel fel enni.
2010. febr. 23. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
5x kellene ennie mindenkinek de főleg a babáknak.
2010. febr. 23. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem anyatejes hanem tápszeres baba!

Este fél 8 kor eszik 200 ml tápszert és utoljára fél 11 kor és alszik reggel 7ig! Elöször csak reggel 8 kor eszik!!

2010. febr. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!