Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor küld a dm bababónusz...

Hányszor küld a dm bababónusz kuponokat? Kisfiam most volt egy éves, nem kellett volna most is kapnunk?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer kaptunk, mikor igényeltük és amikor 6 hónapos volt. 1 éves korban nem küldenek még egyet?
2011. jún. 30. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptunk egy éves kora körül is. De hogy pont akkor-e arra nem mernék mérget venni. Talán +/- 1 hónap különbséggel ( a szülinaphoz képest )
2011. jún. 30. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Mi sem kaptuk meg,pedig most lesz már 15 hós.Írtam nekik,ők állítólag postázták,de nem érkezett meg. Pedig eddig minden megjött,amit küldtek.:(
2011. jún. 30. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy 15 hónaposan küldik a következőt.
2011. júl. 2. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
1 évesen, majd másfél évesen kapott nagyobb kedvezményre jogosító kupont a fiam. Sőt, a héten lesz a szülinapom és én is kaptam egy gratuláló levéllel 155-os kedvezményt a vásárlás végösszegéből.
2011. júl. 2. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

nem 155-os, hanem 15%-os

2011. júl. 2. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Kaptam egy kuponfüzetet először 0-6 hónapos babáknak, aztán félévesen egy 7-12 hónapos babáknak, most 1 éves volt, kaptunk egy gratuláló levelet ajándék előkével és egy kuponfüzetet 12-18 hónapos babáknak. Ezen kívül kb. 3-szor kedvezményes kuponokat küldtek nekem volt benne 15%-os végösszegi is.
2011. júl. 2. 20:26
 7/8 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Eddig én is megkaptam mindent,az én születésnapomra is megjött rendesen.Gondoltam a kisfiam születésnapjára is "kapunk" majd valamit de eddig még nem érkezett semmi Juni 8-án volt egy éves.Kiváncsian várom lehet csak késik egy kicsit:)

2011. júl. 2. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:

itt mindent megtalálsz:

[link]

2011. júl. 3. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!