Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti leteszitek a...

Anyukák! Ti leteszitek a földre a mászó, bútorok mellett tipegő, de önállóan még nem járó gyerkőcötöket szabad téren vagy közösségi helyeken? Ahol mások (több ember is) cipőben járkál?

Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 17:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mi 10 hónaposan kezdtünk el játszótérre járni, és ott leteszem. De csak ott. És ott is csak a homokozóban. Egyszerűen imádja. Látni a kis tudományos arckifejezést, ahogy talál egy kis botot, kavicsot. Kell ez ahhoz, hogy megismerje a világot, anyuka meg ahhoz kell, hogy ott legyen mellette és ha a szájába venné megakadályozza.

Ma láttam egy velünk egyidős (most 11,5 hónap) babát az anyukájával a játszón, szintén ott mászott a homokozóban. Anyuka meg sok méterre trécsel egy másikkal. Na, ez felelőtlenség, mikor vette volna észre ha egy nagyobb kavicsot lenyel a pici? Szóval lehet vinni, letenni, hadd ismerkedjen a természettel, de akkor anyuka ott kell legyen, ne pedig pletyizzen :)

2015. máj. 7. 14:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha fogom a kezét, akkor igen, lépegethet picit, persze cipőben (ha elfárad felveszem), amúgy mászni nem! Persze szüksége van az immunrendszerének a "kosz"-ra, de nem a kutya- macska sz*rra, arról már ne is beszéljünk, hogy mi van az emberek cipője talpán (pl. bemész egy mosdóba)! Lezárt játszótéren, homokozóba lerakom, de csak úgy, ahogy az előttem szóló is mondta, hogy ott ülök mellette és figyelem! Ha pletyizni akarok, akkor iszom egy kávét a barátnőmmel a saját lakásomban, ahol oda megy a gyerek ahova akar, mert azt én takarítom és biztos, hogy senki nem jön be cipővel a nappaliba például!
2015. máj. 28. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!