Munkavállalás baba mellett: ti mikor mennétek vissza dolgozni, otthoni munka esetén (heti 12-16 óra munka)?
Külföldön dolgozunk, otthonról végezhető munkám van. Ti mikor mennétek vissza dolgozni baba mellett heti kb. 12-16 órában? Itt nem zárja ki a gyes-t a részmunkaidő, és egy könnyű számítógépen végezhető munkáról van szó, ami nagyon rugalmas, én döntöm el, mikor csinálom, és időben teljesen feldarabolható, és szeretem is.
A baba mennyi idős korában mennétek vissza dolgozni?
Akár rögtön is.. ez kb 2-3 max 4 naponta. Nekem simán volt/ van ennyi időm a gyerek mellett.
Neked kell érezni hogyan bírod, babád milyen ezeket te tudod.
Nekünk a kislányunk szépen elvolt/elvan egyedül, nem volt hasfájós, foga sem viselte/viseli meg. 2 hónapos kora óta áalussza az éjszakát. Úgyh angyali gyerek.
De pl egy hasfájós, refluxos, vagy akit nagyon megvisel a fogzás mellett nem lenne ennyi időm sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!