Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti leteszitek a...

Anyukák! Ti leteszitek a földre a mászó, bútorok mellett tipegő, de önállóan még nem járó gyerkőcötöket szabad téren vagy közösségi helyeken? Ahol mások (több ember is) cipőben járkál?

Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 17:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem teszem le én sem. Pont a héten döbbentem le, hogy az orvosi rendelőben az egyik anyuka simán hagyta a földön mászni a babáját. Utána a keze könyékig a szájában.

Szerintem pont elég immunrendszert fejlesztenek ki maguknak akkor is ha nyilvános helyen nem nyalják össze a földet. Én teljesen egyetértek Veled.

2015. máj. 6. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:

Bevásárló központ közepén én sem tenném le.. shzabad téren is sajnos meg kell válogatni, mert pl egy szép park éjszaka a buliból hazafele tartó fiatalság nyilvános pisildéje..sajnos.

De ahol lehetett barátoknál a kertben.. a szobában... szülőknél letettem.

2015. máj. 6. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem. Olyan kíváncsi lennék, hogy aki azt írta, hogy leteszi, az konkrétan milyen helyen teszi ezt. El nem tudom képzelni, hogy mondjuk a Tescoban letegyek a földre egy csecsemőt és még mástól sem is láttam ilyet.
2015. máj. 6. 19:15
 14/22 anonim ***** válasza:
én simán letettem játszótéren homokba, hazaérve öltözés, kéz-arc mosás
2015. máj. 6. 19:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Az én kislányom már kezd lépegetni is, de van, hogy még mászik. Én a játszótéren leteszem a homokba, földre, illetve voltunk a Kopaszi-gáton, ott letettem a fűbe. Máshol nem jutna eszembe. Viszont én is láttam egy anyukát még kb 2 éve, hogy letette a mászó gyerket (mondjuk már nagyobb volt, csak még nem tudott járni, kb 15 hónapos volt) a házunk elé (panel) és ott mászott a járdán, meg a füvön, amin totál megdöbbentem, mert egyrészt sár volt, másrészt sok kutyát sétáltatnak ott. A nagyobb 3 évesemet sem szeretem odaeengedni, nehogy szarba lépjen, nemhogy egy ilyen kicsit mászni.
2015. máj. 6. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Leteszem, aztán megtörlöm a kezét és lefertőtlenítem.
2015. máj. 6. 20:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi nem igen szoktunk ilyen helyzetbe kerülni,mindig megül a babakocsiban,de például ha a suli előtt várjuk a nagytesót és nem bír megmaradni az ölembe simán leteszem a földre(persze csak ha elég meleg van).De nem szokott mászni,csak ücsörög,játszik a kavicsokkal,utána pedig törlőkendővel megtörölgetem a kezét.Mászni nem engedném,de amilyen kényes a kisasszony nem kell félnem:D Boltban pedig eszembe nem jutna lerakni,de mondjuk nem is láttam még a TESCO-ban földön csúszkáló egyéveseket:D
2015. máj. 6. 21:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Játszótéren leteszem és hagyom mászkálni, kavicsot szedni. Máshol én sem engedem mászkálni. De a játszóterezésért is kaptam már hideget-meleget más anyukáktól.
2015. máj. 7. 09:46
 19/22 A kérdező kommentje:
Még csak 10 hónapos, szóval a kavicsot tuti a szájába venné. Meg a homokot is megkóstolná. :) De nekem is nagyon meredek az, hogy olyan helyen, ahol mindenféle helyről jövő emberek, ki tudja milyen tanyáról vagy bárhonnan ideesve cipőben járkálnak a kutyaszaros, meg ki tudja milyen maradványokat tartalmazó cipőjükkel, ott letenni a gyereket.
2015. máj. 7. 10:19
 20/22 anonim ***** válasza:

18. vagyok

Az én lányom is csak 10 hónapos, így ott vagyok folyamatosan mellette és nem engedem, hogy a szájába vegye, de tapogatja, túrja dobálja a kavicsot, falevelet, szerintem így fedezi fel a világot.

2015. máj. 7. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!