4 honapos babak anyukai, a ti picurotok miket csinal mar? Ti mar kostoltatok? Es miket szoktatok jatszani?
Az enyém most a játszószőnyegen ütögeti a bébitornázójáról lelógó állatokat és folyamatosan hőe, hőe, hej, hej-t kiabál hozzá. :))
Naponta 5-ször eszik, este 9-től 6-ig alszik, már megkezdtük a gyümi hozzátáplálást a tízóraira, de még nem váltottunk ki a szopit teljesen. Délután, este kasp tápszer pótlást.
Kislányom 6,8 kg és 65 cm volt 4 hónaposan (múlthéten). Rengeteget mozog, minden érdekli, viszont a babakocsizást utálja, képes végigordítani az egészet, mert nem lát ki a mózesből.
Főleg ülni szeretne, most ez a sláger a forgások nem annyira. 2-+szer átfordult hasról hátra 1 hónapja, azóta nem érdekli a dolog. Hason elkönyököl, nézelődik, de sajnos ha elunja magát, akkor csak úgy van el, ha szórakoztatom, szóval nincs sok időm nappal, csak ha alszik.
Ti hogy vagytok?
Nekünk is a kedvencünk a játszószőnyeg...
Egész nap szórakoztatnom kell, mondókákat szereti hallgatni..rám néz és mosolyog hozzá :)
Kinyomja magát hasról de még nem fordult át.
A fiam szereti a sétát, én már kivettem a mózest, egy nagy pokrócot tettem a babakocsi aljába és egy fokkal megemeltem a háttámlát, kicsit kilát,de ahogy elindulunk bedobja a szunyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!