Új szót mond a kisfiam: azt hogy cici. Állati ciki, de kb. minden harmadik nőt meglátva kiabál a babakocsiból, hogy "ciciiiiii". Mit csináljak?
Lehet te cikinek érzed de nyugi, ha utánam kiabálna egy baba hogy cici én inkább cukinak találnám. Kívülállóként közel sem olyan vészes mint ahogy azt te érzed. Én még a gondolattól is mosolygok rajta.
Felesleges tiltani neki ha még nem érti. Majd kinövi.
Hagyd 😊
Le fog szokni rola, lesz uj szo, amit probalgathat. 😊
Nekunk is volt cikis sztori, kisfiam kiabalt egy hosszu haju sracnak, h neniiii, hiaba csitottam, egyre hangosabban uvoltott utana, total beorult 😃. Vegul fizetett a srac, es odaintegetett a gyereknek, jo fej volt 😃
Dehogy szólj rá erélyesen... meg hogy ne vidd addig sétálni... kicsit prűd vagy, ne haragudj.
Semmi gond nincs ezzel, max. látják az emberek, hogy még szopik, fontos neki a cici, na és? Az én kisfiam meg hozza a melltartómat, mikor vendég van nálunk, és úgy mondja, hogy cici... aztán jön, és vetkőztetne.
De ha nem szopik, akkor sem sértő ez egy picitől, senki sem fog rendőrért kiáltani, hidd el.
Mit csinálsz, ha majd rendesen beszél, és úgy mond égő dolgokat? Ha majd az oviban hangosan közli öltöztetésnél, hogy képzeld anya, mekkorát kakiltam? Meg ha közli a jónéppel, anyának milyen bugyija van? stb.
Ilyenek a gyerekek.
:D :D :D ez nagyon aranyos, ne aggódj kérdező, szerintem is inkább mindenki cukinak találja, és nem fog senki ezen kiakadni, és egyébként néhány nap és abba fogja hagyni, valami más lesz érdekes majd.
5-ös válaszoló, lehet hogy tévedek, de szerintem nem azért pontozták le a válaszodat, mert mindenki annyira prűd, nekem az nem tetszik benne (ami egyébként eléggé jellemző itt manapság), hogy van egy aranyos kérdés, a kérdező 99% hogy nem gondolja komolyan, hogy nem akarja kivinni sétálni addig a babáját, és leteremted. A hatszázadik "jaj, terhes lehetek ha nem védekeztünk" kérdés elhiszem, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot, de lassan már nincs olyan kérdés, szóljon is bármiről, hogy ne esnének neki a kérdezőnek, vagy nem hülyéznék le.
Semmit nem kell csinálnod.
Az enyém is kiabálja, nála ez "csiki"-t jelent. Ez egyáltalán nem kínos vagy valami, sőt sokszor a környezet nem is érti, hogy mit mond, csak te, mert már megszoktad, hogy úgy beszél.
Hidd el később sokkal zavarbaejtőbb kijelentései is lesznek, az enyém például egy időben mindenkivel közölte, hogy "anyának puncija van" Na és? Gondolom ezen senki se lepődött meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!