Van köztetek olyan aki még szoptat es a babája 12,5 hónapos? Mennyit eszik és alszik? Enyém éjjel kel 4 óránként és pici cici es alszik. De csak estétől van cici. Mikor szokim le vajon?
Kisfiam 27 hónapig szopizott, amíg le nem szoktattam, minden éjjel többször is kelt, és csak cicivel aludt vissza. Úgy mint nálatok, csak pár perc volt.
Mondjuk már 3 éves elmúlt, de még mindig ébred éjjel.
Nem, ő is ivott már tejet is, de csak cicin aludt el, és éjjel is csak azzal aludt vissza, ha felébredt. Tulajdonképpen csak úgy tudott elaludni.
De ő nagy függő volt, elválasztásig naponta többször is kérte, csak úgy desszertnek meg nyugtatónak, este meg altatónak :)
Mi 14 hósak vagyunk,és még 3-szor szopi,reggel délbe este plussz éjjel.Volt hogy nem kelt fel este de volt hogy 2-3szor is.Cicire alszik el nekem is.
Ha van tejed,szerintrm reggel és este is azt add.Én így teszem.Jobb mint a tea.
Virsli sonka szemet nem babanak valo zsiros fustolt daralt hulladek komolyan.
Mellfugges sok baba szenved tole es AZ ejjeli szoptatas rontja a fogakat de nagyon.
Szoktasd le
Tea remelem cukor es sav mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!