1éves fiúnak ajándék? Harmadik gyerek, nagyon sok játéka van a testvéreinek.
Nekünk két gyermekünk van, de az első gyerkőcről rengeteg játék megvan/megmaradt. A FP összes játéka megvan, így "újat" már nem tud senki mutatni.
Arról nem beszélve, hogy a 80. formabedobónak és a 100. kirakónak már semmi értelmét nem látom/láttam.
Most volt a kicsi első születésnapja. Nem igazán fogta még fel, hogy mi is történik vele/körülötte. Én mindenkitől ruhát kértem és azt is hoztak az ő méretében.
Második születésnapjára meg már úgyis kezd kialakulni az ízlése, a világa. Így majd akkor ráérek/érünk azon töprengeni, hogy kitől mit kapjon?!
Egyébként ajándékot ne úgy válassz és vásárolj egy embernek, hogy más is tudjon vele játszani.
Minden ajándék személyre szóló. Azért, mert a kicsinek születésnapja van és ajándékot kap, az nem azt jelenti, hogy a nagyok is ugyanúgy kapjanak valamit vagy olyan ajándékot kapjon a kicsi, ami lényegében "közös" a nagyokkal (hogy tudjanak ők is játszani vele).
Én névre szólo takarót csináltatnék azt később ha nagyobb lesz is tudja használni és praktikus + párna is van hozzá amit megincsak tud majd használni. Én játékor nem vennék. Pl és linkele mire gondoltam
Fiam ilyet kap a déditől keresztelőre :)
vagy esetleg még névvel elátott evőeszköz készetet is kaphatna pl és linkem azt is. Örök darab tud lenni és később jól kihasználható :)
Első vagyok:
Ami nagyon bejött a lányaimnak:
- Tanuló kutya (húgit meg se vettük, mert ugyan azt tudja)
- Ugráló zebra
- Csiga (egyensúlyozós, nem a formabedobós!)
- Süti bödön
- Zenélő kulcstartó (amikor még kicsik voltak 3-6 hós korig)
- Zongora
- Tanuló asztaluk is van, de az csak 1,5 évesen kezdte érdekelni a nagyot. A kicsi inkább csak a telefonnal játszik, de az van neki(k) külön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!