Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babámat kivegyem a...

2 hetes babámat kivegyem a kiságyából ha felébredt és nyöszörög vagy megvárjam amíg elkezd sírni?

Figyelt kérdés
Nekem szintén egy anyuka mondta hogy minden egyes nyögésre ne kapjam ki azonnal a kiságyból mert utána megszokja és egész nap kézben akar majd lenni. Most arról van szó mikor alvás után felébredt és szopizni akar. De nem hagynám sírni csak hogy negvárjam míg elkezdi a sírást és utána vegyem ki? Hozzáteszem ő nem sírós baba, csak akkor sír ha már nagyon ki van akadva pl fürdetésnél mikor kiveszem a vízből.. adjatok tanácsot mi lenne a helyes? :)
2015. máj. 4. 19:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy első nyöszörgésre odamész és hangosan üdvözlöd, mosolyogsz rá, hogy picit megébredjen, úgy nem fog bealudni olyan hamar.:)
2015. máj. 5. 00:09
 22/23 anonim ***** válasza:
ha zaklatottan teszed mellre, mohóbban szív, több levegőt nyel. nem jó a pocakjának. ja biztos hogy éhes, minél előbb vedd ki. nem kell rohanni, összetörni magad, de ne várasd feleslegesen.
2015. máj. 5. 06:31
 23/23 anonim ***** válasza:
ha éhes,úgysem alszik vissza,nem értem :s mocorog,nyöszörög,kinyitja a fejét,keresgél egyre hangosabban nyöszörög. éhes. ennyi. miért várnád meg amíg elkezd ordítani? én emlékszem,egy éhes újszülött... kő kővőn nem marad ott :-) nem ezt mondták neked,hogy ezért ne vedd fel. igen,ha nagyobb lesz,és éjszaka felnyösszen ne kapd fel majd,had aludjon. de ha újszülött,és éhes miért ne vennéd fel??? a kérdésre válaszolva,az a helyes ha megeteted mikor látod,hogy éhes. ennek a jelei az egyre hangosabb nyöszörgés,fejforgatás,mellkeresgélés,kézevés.
2015. máj. 5. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!