2 hetes babámat kivegyem a kiságyából ha felébredt és nyöszörög vagy megvárjam amíg elkezd sírni?
Figyelt kérdés
Nekem szintén egy anyuka mondta hogy minden egyes nyögésre ne kapjam ki azonnal a kiságyból mert utána megszokja és egész nap kézben akar majd lenni. Most arról van szó mikor alvás után felébredt és szopizni akar. De nem hagynám sírni csak hogy negvárjam míg elkezdi a sírást és utána vegyem ki? Hozzáteszem ő nem sírós baba, csak akkor sír ha már nagyon ki van akadva pl fürdetésnél mikor kiveszem a vízből.. adjatok tanácsot mi lenne a helyes? :)2015. máj. 4. 19:20
11/23 anonim válasza:
Könyörgöm már ne másra hallgass. Tedd ahogy nektek jó ha éhes etesd meg a úgy látod simogatást igényli tedd azt... én bizony mindig ott voltam ha nyözörgött és most 9 hósan nem egy elveszett gyerek . Kell még neki egy biztos pont. Még csak 2 hetes mit is tehettne szegényem ismeretlen neki minden egy biztos pontja van az is te vagy. Vedd ki és elégítsd ki igényeit. Nem lesz ettől elkapatva...
12/23 A kérdező kommentje:
Az biztos hogyha elkezd nyöszörögni éhség miatt akkor kiveszem. Azért tettem fel a kérdést hogy még nyöszörgès közben vegyem e ki vagy ha már elkezdett ámenni sírásba. 10 percig meg elkínlódik magába mielőtt sírni kezd.
2015. máj. 4. 21:34
13/23 Adrienn0122 válasza:
Vedd ki. Miért hagyod 10 percig "nyöszörögni, kínlódni"? Ettől kinek lesz jobb? Egy két hetes gyerek nem azért nyöszörög mert rendetlen vagy szívatni akar, hanem mert szüksége van az anyukájára. Ráadásul ha ez 2-3 óra alvás után történik, és nyilvánvalóan éhes, akkor főleg egyértelmű, hogy ki kell venni. Ha pl. 20 perc alvás után hallod nyöszörögni, akkor picit várhatsz, hátha azonnal visszaalszik, de azért akkor sem kell megvárni azt, hogy ordítson. Akkor megnyugtatni és szoptatni is nehezebb.
14/23 anonim válasza:
Nem kell megvárni, hogy sírjon! Minél nyugodtabban kezd enni, annál jobb.
Mérlegelj, mielőtt hülye tanácsokat fogadnál meg.
15/23 A kérdező kommentje:
Azért hagyom 10 percig nyöszörögni mert akkor kicsit felpörög felhergeli magát és nem alszik be szopi közben.. illetve így is bealszik csak nem annyira hogy ne lehessen ébresztgetni (ha nem ébresztgetném kb. semmit sem enne).
2015. máj. 4. 21:46
16/23 anonim válasza:
Hújj már ez olvasni is rossz mi az hogy sírni hagyod azért hogy felhergelje magát.. mi van akkor ha bealszik max felkell később és eszik akkot. Még csak 2 hetes ne várj már el tőle hogy végig ébren legyen.. amúgy is ő még keveset esznek hamar megtellik a hasa. Hallottál az igényszerinti szoptatásról. Miért kell nyöszörögni főleg megvárni hogy sírjon . Édes Istenem komolyan már.. ezzel nem érsz el semmi. Amúgy is síró gyerek ennyi sem tud rendesen és akkor csodákszól hogy fáj a hasa mert sok levegőt nyel közben.
17/23 anonim válasza:
Ha meg sírni hagyod, azért alszik el szopi közben, mert elfáradt...
19/23 A kérdező kommentje:
Direkt leírtam, nem "sírni hagyom" hanem addig a pontig várnék még elkezd sírni és ekkor veszem ki. Van különbség.
2015. máj. 4. 22:39
20/23 anonim válasza:
Én sosem vártam meg de mindenki csinálja úgy ahogy neki ( k) jó!!! 9 hós fiam önálló nin elkapatva attól mert pici ként ott voltam egyből melette ha igényelte. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!