Én ehhez teljesen hülye vagyok?
Szia!
Ne aggódj ezzel mi is így voltunk!
Rugi:hosszú ujjú és hosszú zárt talp részű
Body:rövid ujjú és láb nélküli,láb között zárodó
Napozó:rövid ujjú,kb.térdig érő talp rész nélküli
Kombidressz:na ebben nem vagyok biztos,de szerintem a hosszú ujjú body az.
Ha nem így van lányok cáfoljatok meg.Legalább én is tanulok valamit:)
Szia!
A rugi, az lehet ujjatlan vállnál kapcsolodó az alá meg kell body, vagy hosszú újjas és lábfejes általában csak a kézfeje és a feje látszik ki a babónak . :)
A bodyt azt a rugi alá szoktam én adni időjárás függvényében lehet, ujjatlan, rövidujjú, hosszú ujjú középen pattental kapcsolódik és a pelust tartja. ( régen rékli vagy kis ing volt ezt a szerepet vette át) Imádom, és a gyermekem is szereti kényelmes könnyű pamut anyagból.
napozó az amikor ujjatlan vagy rövidujjas combközépig érő vagy cipzáras, vagy pattentos nyári könnyű viselet.
A kombidresszel megfogtál nem jut eszembe h most melyiket nevezzük ennek.
remélem tudtam segiteni neked!
üdv. 21 hós kislány anyukája
Body= komidressz a lábközt kapcsolódó alsó ruházat
->Lehet: ujjatlan trikófazonú
-Lehet rövid ujjú pólófazonú
-vagy hosszú ujjú
t Rugi alá attól függőén választhatsz kombit hogy milyen rugit adsz rá.
Rugi= Rugdalódzó Zárt talpú bébi ruha
->Lehet ujjatlan ehhez pl adhatsz hosszú ujjú kombit vagy rövidujút attól függően mennyire van hideg avagy meleg.
->Lehet hosszú ujjú ez alá célszerübb az ujjatlan kombit adni de én még a rövidjút is szoktam mert még avval kőnnyű ráadni a rugitt .
De ne aggódj egy pár látogatás egy két bababoltba és profi leszel mire megérkezik a kicsi. Mikorra vagy kiírva?? Tudjátok mi lessz?
Üdv 3 Gy A
22:30
Akkor már a célegyenesben vagy. Jó válogatást a ruhácskákhoz. Nemsoká belejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!