Anyukák, akiknek szopizáson keresztül fájdult meg a hasa az általatok megivott tehéntejtől. Mikorra erősödött meg rá a picitek gyomra?
Figyelt kérdés
Sajnos nem ihatok tehéntejet, mert pár órán belül visít tőle a kisfiam. 3 dl-től is... Most lett 3 hónapos (13 hetes), de nem merek még mindig nekilátni a tehéntej ivásának. Szerintetek már tehetnék egy próbát? Vagy még mindig sírás lenne a vége? Mikor fog készen állni rá?2010. febr. 22. 16:11
1/2 anonim válasza:
Én az egyéves szülinapjáig nem ehettem tejterméket, nem ihattam tejet.
Bele is betegedtem. Viccen kívül.
2/2 anonim válasza:
A kislányom 15-én volt 4 hónapos, de még én sem mertem vele kísérletezni. Szerintem megvárom, hogy fél éves legyen, addigra már szeretnék kiváltani egy étkezést és csak reggel szoptatni (most még minden kajánál kap cicit, igaz délutántól már kell tápszeres pótlás) és akkor megpróbálom a tejet. Amúgy nekem is nagyon hiányzik, alig várom, hogy megihassak egy nagy pohár finom, hideg tejet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!