Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2hónapos fiamnak mi baja...

2hónapos fiamnak mi baja lehet a házi tehéntejtől?

Figyelt kérdés

Először is ne hurrogjatok le légyszi hanem segítsetek!:(2 kisgyerket nevelek sajna egyedül,mert az apjuk terhesen elhygaott!Egyik 2 éves,másik 2 hónapos!Este mindig megcsinálom nagynak a reggeli kakaóját,meg a picinek is az éjjeli tápszerét és berakom a hűtőbe!Most éjjel véletlen a kakaót adtam a picinek!Mikor mikróztam sem vettem észre,csak furcsáltam,h miért nem elég a megszokott idő...itta,hallom,h móhón,mert látni nem láttam az álmosságtól,mondom böfizzünk,nem böfözik és megnéztem mennyit hagyott,akkor vettem észre h ez a nagyobbik cumisüveg(mert avent van mind a 2 gyerkőcnek)hívom éjjel anyát,azt mondja hánytassam meg,de nem hányt,hívom tesóm feleségét,azt mondja nem lesz semmi baj,csak kis szorulás!

Én azon aggódóok h tejallergiás lesz!A védőnőnek nem akarok szólni,mert a fejemet veszi:S

Itassak ma vele sok sok teát v mit csináljak?!Esetleg feleslegesen aggódok ennyit?Pocija nem fájt neki...

Ugyanúgy alszik mint a tápszertől,nem volt fura tőle,csak annyi h mohón itta,mert nagyobb lyuku volt a cumi!

2010. márc. 2. 07:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem lesz semmi baja.Ez csak egy újabb ijesztgetés.Sokan nőttek fel tehéntejen.Allergiás csak az lesz,akinek a szülője is az,vagy hibás génnel született.Valószínűleg jobban ízlik neki,mint a tápszerek.
2010. márc. 2. 07:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg még nem bírja a gyomruk feldolgozni, de nyugi nem lesz baja. Ez csak a mai nézet, hiszen én is tehéntejet ittam 4 hónapos korom óta, én nem vagyok allergiás.
2010. márc. 2. 07:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Figyeld továbbra is a babát,és ha valami szokatlant látsz,inkább szólj a védőnönek,bár kétlem hogy bármit is tudna tenni.

Nyugi,nem hiszem hogy ettől az egyszeri alkalomtól komoly baja lehet.

2010. márc. 2. 07:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Huhh szegény! Tényleg nem lehurrogni való a Te eseted. Először hülyének néztelek. Annyi baj lehet,hogy nehezebben kakilhat. Szerintem más nem. Most hogy van ? Máshogy viselkedik mint szokott?
2010. márc. 2. 07:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony a vitamin tartalma,az emberi szervezet igényeihez képest magas a fehérje tartalma,ez megterheli a kisgyerekek veséjét.Olvastam,azt is,hogy a túl korán bevezetett tehéntej is felelős lehet a felnőttkori elhízásban.
2010. márc. 2. 07:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Az apja allergiás de ő is a parlagfűre meg a pázsitfélékre!A kislánynál nagyon betartottam,mert őt a kinder pingui kiütötte 7hónaposan,pedig az sztem nem sok tejet látott!Semmi baja nincs azóta,úgyanúgy édesdeden alszik,egész idág figyeltem,nem tudtam aludni,most itt vagyok a szobája mellett!A tápszertől is reggel 9ig szokott aludni!
2010. márc. 2. 08:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

hacsak nem allergiás,nem lesz baja

én 5 napos (igen,napos) koromtól azt ittam,nem volt anyámnak teje,tápszer meg drága volt

söt,sztem a faluban senki nem tápszerezett,drága...

2010. márc. 2. 08:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam anyának,h régen mit kaptunk...nem volt tápszer,akkor is ezen nőttek fel a gyerekek,sőt bolti tej sem volt még,ami úgy vízezve van!És sokkal egészségesebb felnőttek lettünk,mit a mostani gyerkőcők!
2010. márc. 2. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
A 7.57.-hez.Nemrég olvastam a neten,hogy a későbbi elhízásért a tápszerek a felelősek. Akkor most mi az igaz? Én nem ismerek senkit,aki a tehéntej miatt hízott volna el.Az elhízás oka az egyoldalú táplálkozás,kevés gyümölcs-zöldség evés,és a mozgás hiány.
2010. márc. 2. 08:41
 10/13 anonim ***** válasza:
7.57:csak leírtam,amit találtam.A szoptatásról is olvastam,hogy a sokáig szoptatott babákból kevesebb lesz felnőtt korban alkesz,na erre sok-sok ellenpéldát tudnék írni:)
2010. márc. 2. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!