2hónapos fiamnak mi baja lehet a házi tehéntejtől?
Először is ne hurrogjatok le légyszi hanem segítsetek!:(2 kisgyerket nevelek sajna egyedül,mert az apjuk terhesen elhygaott!Egyik 2 éves,másik 2 hónapos!Este mindig megcsinálom nagynak a reggeli kakaóját,meg a picinek is az éjjeli tápszerét és berakom a hűtőbe!Most éjjel véletlen a kakaót adtam a picinek!Mikor mikróztam sem vettem észre,csak furcsáltam,h miért nem elég a megszokott idő...itta,hallom,h móhón,mert látni nem láttam az álmosságtól,mondom böfizzünk,nem böfözik és megnéztem mennyit hagyott,akkor vettem észre h ez a nagyobbik cumisüveg(mert avent van mind a 2 gyerkőcnek)hívom éjjel anyát,azt mondja hánytassam meg,de nem hányt,hívom tesóm feleségét,azt mondja nem lesz semmi baj,csak kis szorulás!
Én azon aggódóok h tejallergiás lesz!A védőnőnek nem akarok szólni,mert a fejemet veszi:S
Itassak ma vele sok sok teát v mit csináljak?!Esetleg feleslegesen aggódok ennyit?Pocija nem fájt neki...
Ugyanúgy alszik mint a tápszertől,nem volt fura tőle,csak annyi h mohón itta,mert nagyobb lyuku volt a cumi!
Szia.
Figyeld továbbra is a babát,és ha valami szokatlant látsz,inkább szólj a védőnönek,bár kétlem hogy bármit is tudna tenni.
Nyugi,nem hiszem hogy ettől az egyszeri alkalomtól komoly baja lehet.
hacsak nem allergiás,nem lesz baja
én 5 napos (igen,napos) koromtól azt ittam,nem volt anyámnak teje,tápszer meg drága volt
söt,sztem a faluban senki nem tápszerezett,drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!