Tajtékzok a dühtől, mert "okos" anyám sárgarépás tehéntejet itatott a babámmal, amíg nem voltam itthon. Hiába kérleltem, könyörögtem, hogy ne adjon semmit még, mert anyatejes és 6 hónaposan szeretném elkezdeni a hozzátáplálást almával, ő csakazért is.
2011. jan. 26. 20:50
1/10 anonim válasza:
Max szerintem hasmenése, de egy alkalomtól nem hiszem, hogy lesz baja.Azért többet ne tegye ezt anyud:)
2011. jan. 26. 20:57
2/10 anonim válasza:
Sárgarépás tehéntej? Hű, ezt hogy sikerül összehoznia anyukádnak?
2011. jan. 26. 20:59
3/10 anonim válasza:
gondolom nem ivott meg egy litert, max csikarni fog neki a pocija. Arról meg inkább hallgatok, mit mondanék anyámnak ha ilyet tenne:)
2011. jan. 26. 21:00
4/10 anonim válasza:
Remélhetőleg semmi baja nem lesz! Nyugodj meg, ne idegesítsd magad, sajnos már megtörtént az eset!
Az biztos, hogy én is nagyon dühös lennék anyámra, ha ilyet csinálna, de szerencsére sosem tett ilyet.
2011. jan. 26. 21:03
5/10 anonim válasza:
Szerintem se aggódj! Indulj ki abbol, hogy régen valoszinüleg még igy csinálták, és nem haltunk bele, egészségesek vagyunk. Nagyobb baja nem lesz töle. Azt viszont megértem ha nem tetszik a dolog. Szerintem sok mama már csak ilyen :)
2011. jan. 26. 21:14
6/10 anonim válasza:
A durva allergiás fulldoklástól a semmiig bármi előfordulhat. De anyádnak gratulálok! Soha többet nem hagynám rá a gyereket, azt biztos!!
2011. jan. 26. 21:27
7/10 A kérdező kommentje:
állítólag lereszelte a sárgarépát és arra öntötte a forrázott tejet, mindezt azért, mert csipásodik a babám szeme!! 4 hónaposan meg húslevest kóstoltatott vele, ami jó sós meg borsos volt. Olyan szinten elegem van belőle, állandóan okoskodik és nem hajlandó felfogni, hogy én mit szeretnék. Én is meg a védőnő is hülyék vagyunk. Áááááááááááááááááááá
2011. jan. 26. 21:30
8/10 anonim válasza:
Ez durva. Én először jól beolvasnék neki, hiába az anyám, aztán megmondanám neki, hogy ha nem tartja azt tiszteletben, hogy én vagyok a gyerek anyja, akkor a közeljövőben ne nagyon számítson unokázásra.
2011. jan. 26. 22:32
9/10 anonim válasza:
Én megkérdezném a gyerekorvost, ha másért nem, azért, hogy anyukádnak elmondhasd a választ. Remélem, nem lesz ennyitől problémája a babucinak.
Ha anyukádra bízod a babát, a biztonság kedvéért tüntesd el a házból az összes tejet :) Nálunk is hasonlóképpen nem érti, hogy miért nem lehet a babának tehéntejet adni, sajna amikor mi születtünk, még más volt a felfogás.
2011. jan. 27. 10:19
10/10 anonim válasza:
Szerintem csak akkor fogjuk megérteni kérdezö anyukáját, ha majd a mi unokáinknak "elöirás" szerint egy éves koráig tiltott lesz a hozzátáplálás, és addig csak tápszerrel lehet majd etetni.........
Akkor fogunk majd rájönni dolgokra. Amugy meg a szülök minket is felneveltek. nemtudom ki hogy van vele, de én nem vagyok alergiás semmire, pedig anyám 4 hosan mindennel etetett. Anyám se alergiás, pedig öt mamám 3 hos kora után a saját kosztjukkal etette. Ahogy a babaipar változik, ugy változtatnak minket is. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!